Oyun HaberleriPCXbox

Redfall son güncellemesi ReVamp yayımlandı!

0

Fransız video oyun geliştiricisi Arkane Austin kapatılmasının ardından Redfall’a gelecek son güncelleme de duyurulmuştu. Oyunun tek oyunculu modunu getiren son güncelleme ReVamp yayımlandı.

Microsoft’un geliştirici Arkane Austin’i kapatmasının ardından duyurulan Redfall‘ın büyük bir merakla beklenen son güncellemesi yayımlandı.

Redfall’dan yapılan açıklamada, “Bize katılan milyonlarca oyuncuya müteşekkiriz. Arkane Austin’deki herkese, oyunlarımızı oynadığınız ve dünyalarımızı sevdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu deneyimleri size sunmak benim için bir onurdu.” denildi.

Arkane Austin tamamen kapatılacak, çalışanlardan bazıları Bethesda bünyesindeki diğer projelerde çalışmak üzere başka stüdyolara kaydırılacak. Redfall için sonun başlangıcı oldu. Sunucuların ne kadar daha açık kalacağı meçhul.

Redfall son güncellemesi ReVamp ne getirdi?

Redfall Game Update 4 yamasının detayları Bethesda blog’unda paylaşıldı ve oyunun Neighborhood sistemindeki yeni özellikler arasında Community Standing adı verilen bir sıralama sistemi de getirildi.

Community Standing, oyuncuları Safehouse görevlerini tamamladıklarında, sivilleri kurtardıklarında ve bir Underboss’u yendiklerinde benzersiz kalıcı güçlendirmelerle ödüllendiren rütbe tabanlı bir sistem olarak yer alıyor.

Çevrimdışı mod ise uzun zamandır en çok talep gören Redfall özelliklerinden biriydi ve nihayet son güncellemeyle birlikte geldi. Paylaşılan blog yazışında özellik için şöyle deniyor:

“Tek başınıza oynadığınız bir oturumun ortasında İnternet bağlantınız kesilirse de oynamaya devam edebileceksiniz. Co-ope oynarken, ev sahibi tek başına çevrimdışı bir oturuma geçecek. Oyuncular artık tek oyunculu moddayken de oyunu duraklatabilecekler.”

Redfall’a eklenen bir diğer yenilik ise geliştirici Arkane Austin’in oyuncuları “tehlikeli şekilde modifiye edilmiş özel Vampirleri” yok etmekle görevlendiren boss odaklı yeni bir Nest olarak tanımladığı Elder Nest. Oyuncular Redfall’un haritasında yer alan mor portallara giderek Elder Nest görevlerini alabilirler.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.