Oyun HaberleriPC

Resident Evil: Village Steam’de en çok satılan oyun oldu

2

Steam 2021 yılının 18. haftasının en çok satanları duyuruldu. Listede birincilik Capcom tarafından çıkarılmış olan, Resident Evil serisinin yeni oyunu Resident Evil: Village oldu. Listede ikinci sırada ise şu anda ön sipariş halinde olan ve listeye hızlı bir giriş yapan Hood: Outlaws & Legends oyunu yer alıyor.

  • Steam 2021 yılının 18. haftasında en çok satanlar listesi açıklandı.
  • Geçen haftanın birincisi olan Playerunknown’s Battlegrounds iki sıra gerileyerek üçüncü sırada yer aldı.
Steam 2021 yılının 18. haftasının en çok satanlarının birincisinin Resident Evil: Village olduğunu duyuruldu.
Resident Evil: Village

Steam 2021 yılının 18. haftasında 9 Mayıs tarihi ile biten süreçte en çok satanları duyurdu. İlk oyunu 22 Mart 1996 tarihinde çıkartılmış olan Resident Evil: Village birinci oldu. Uzun bir aradan sonra yeni bir oyun ile sevenlerinin karşısına çıkan şirket, çıktığı ikinci haftada listede birinci sıraya yerleşti.

Oyunun hayran kitlesi serinin eski oyunlarıyla birlikte oynamak isteyen büyük bir kitleye sahip olacak ki en çok satanlar listesinin altıncı ve yedincisi Resident Evil Village & Resident Evil 7 Complete Bundle oldu.

Resident Evil Village Deluxe Edition Steam’de 332 TL.

Listenin ikinci sırasında Sumo Digital ve Focus Home Interactive tarafından oluşturulmuş olan Hood: Outlaws & Legends oyunu yer alıyor. Oyun henüz ön sipariş durumunda bulunmasına karşın hayranları tarafından şimdiden sevilmiş ve benimsenmiş gibi gözüküyor. Oyun Britanya’da geçiyor ve bir çok oyunculu soygun oyunu olarak oyun severlerin karşısına çıkacak. Geçen 17. haftanın birincisi olan Playersunknown’s Battlegrounds oyunu bu hafta en çok satanlar listesinde üçüncü sırada yer aldı.

Resident Evil Village & Resident Evil 7 Complete Bundle 359 TL’den satışa çıktı.

Listenin geri kalanında ise It Takes Two dördüncü sırada, Valve Index VR Kit beşinci sırada, Resident Evil Village & Resident Evil 7 Complete Bundle altıncı ve yedinci sırada, Arma 3 Creator DLC: S.O.G Prairie Fire sekizinci sırada, Mass Effect Legendary Edition dokuzuncu sırada, Nier: Automata ise onuncu sırada yer aldı.

Kerem Karaibrahimoğlu
Oyun Günlüğü Haber Editörü
    Subscribe
    Bildir
    guest

    2 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments