Oyun HaberleriOyun şirketleri ve stüdyoları

Rogue Duck ile The 4 Winds iş birliğini açıkladı!

0

Dora Özsoy’un kurucusu olduğu Rogue Duck Interactive, The 4 Winds Entertainment ile iş birliği yaptığını açıkladı. HAWKED’in yayımcılığını üstlenen The 4 Winds, Rogue Duck Interactive ile üç yeni oyun piyasaya sürecek.

Rogue Duck Interactive – The 4 Winds Entertainment

The 4 Winds Entertainment, Rogue Duck Interactive ile iş birliği yaparak 2024-2025 yayın programına 3 yeni oyun ekliyor. İlk olarak, bir PvP envanter yönetimi otomatik savaş oyunu olan ve dünya çapındaki oyunculara sunulacak “NeoDuel: Backpack Monsters” oyununu 2024’ün 3. çeyreğinde piyasaya sürmeyi planlıyor.

2021 yılında kurulan, WW3’nin Türkiye ve MENA lansmanından sonra yakın zamanda HAWKED’in piyasaya sürülmesiyle tanınan bağımsız yayıncı The 4 Winds Entertainment, iş stratejisini global bir yayıncı olma yolunda değiştiriyor.

Rogue Duck Interactive ile yapılan ortaklık, bu küresel genişlemenin ilk adımı olup, niteliğe nicelikten daha fazla önem vererek, aynı zamanda daha temsil edilme fırsatı bulan stüdyolar ve geliştiricilerden gelen akıllı, orijinal deneyimlere vurgu yapmayı amaçlıyor.

The 4 Winds Entertainment yetkilisi Uğur Ülger, “Global bağımsız bir yayıncı olma yolunda değişimimize ilk ortaklık olarak Rogue Duck Interactive ile iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

Ülger, “Dora Özsoy’u 2010’ların başında bir Türk YouTube içerik oluşturucusu olarak mütevazı günlerinden beri tanımak ve kariyerinin başarılı bir bağımsız oyun geliştiricisi olarak nasıl geliştiğini görmek çok etkileyici. Stüdyosunun strateji türünde mükemmelliğe ulaşmasına yardımcı olmaya kararlıyız ve umarız ki yayınlamayı planladığımız oyunlar geleceğin hit oyunları haline gelir.” açıklamasında bulundu.

Rogue Duck Interactive’in kurucusu Dora Özsoy da iş birliği ile ilgili düşüncelerini şöyle paylaştı:

“The 4 Winds Entertainment ekibiyle güçlerimizi birleştirmek, bir bağımsız stüdyo olarak en iyi yaptığımız şeyi yapmamıza olanak tanıyor: İnandığımız harika oyunları yaratmak. Farklı ülkelerden gelen bağımsız geliştiricileri destekleme taahhütleri ve yayıncılık deneyimleriyle, NeoDuel ve gelecekteki oyunlarımızı daha geniş bir kitleye ulaştırmak için harika bir tamamlayıcı olacak.”


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.