Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Rol yapma oyunu Greedfall 2: The Dying World duyuruldu!

0

Rol yapma oyunu Greedfall 2: The Dying World, PC ve konsollar için duyuruldu.

Greedfall 2: The Dying World

Fransız video oyun stüdyosu Spiders tarafından geliştirilen ve NACON tarafından da yayımlanacak rol yapma oyunu Greedfall 2: The Dying World, PlayStation 5, PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox One, Xbox X ve S Serisi platformlar için duyuruldu.

Hikaye, ilk oyundaki olaylardan ve De Sardet’in maceralarından üç yıl önce başlıyor. Bu sefer adanızdan zorla koparılan ve kolonicilerin geldiği Gacane kıtasına götürülen bir Teer Fradee yerlisi olarak oynuyorsunuz.

Kendi karakterinizi oluşturacak ve ekibinize katılacak müttefikler bulacaksınız. Görevlerinde onlara yardım edecek, sırlarını açığa çıkaracak ve onları arkadaşlarınız, rakipleriniz ve hatta sevgiliniz yapacaksınız. Onları istediğiniz gibi donatabileceğiniz gibi savaşta da kontrol altına alabilirsiniz.

Her seçimin maceranızı etkilediği ve diplomasinin, manipülasyonun, sızmanın ve savaşın hedeflerinize ulaşmanız için uygun yollar olduğu, giderek daha derin bir rol yapma deneyimine kendinizi kaptıracaksınız.

Greedfall 2 Türkçe mi?

Greedfall 2 ne yazık ki Türkçe değil. Oyunda 14 farklı dil desteği bulunuyor.

Greedfall 2 ne kadar?

Greedfall 2 için henüz bir fiyat açıklanmadı.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments