Oyun HaberleriPC

Satisfactory tam sürüm olarak yayımlandı!

0

Birinci şahıs açık dünya fabrika inşası oyunu Satisfactory, bugün tam sürümü olarak yayımlandı.

Satisfactory

İsveçli video oyunu geliştiricisi Coffee Stain Studios tarafından geliştirilen birinci şahıs açık dünya fabrika simülasyon oyunu Satisfactory, beş yıllık erken erişim sürecinin ardından bugün (10 Eylül 2024) tam sürüm olarak yayımlandı.

Türkçe dil desteğinin bulunmadığı oyun 19 dolardan ( 645,66 TL) satışa sunuldu. Ancak tam sürüm lansmanına özel 17,09 dolar (580 TL).

Satisfactory özelikleri

Satisfactory’de yapabileceğiniz birçok özellik bulunuyor. 30 km karelik dünyasında şunları yapabilirsiniz:

  • Açık Dünya: Kendine özgü hayvan topluluğuna ve yaratıklara sahip olan devasa (30km2) uzaylı gezegeni Massage 2(AB)b’yi keşfet.
  • İşbirliği: İster kendin bir fabrika kur, ister bu keyfi arkadaşlarınla paylaş.
  • Fabrika İnşası: Birinci şahıs görüş açısından devasa bir fabrika inşa etme deneyimini yaşa. Onu otomasyona geçirip en iyi seviyeye getirerek seni tatmin edecek doğrultuda mükemmel hale getir.v
  • Özelleştirme: Fabrikanı istediğin şekilde özelleştir. İster yüksek rakımlara inşa et, ister engin ovalara; ister arazi yapısını takip et, ister verimliliği sağlamak adına her türlü şeyin üzerine döşe; kendine özel fabrikanı yapman için neredeyse hiç sınırın yok.
  • Araçlar: Şık bir şekilde dünyayı dolaş. Zıplama rampalarını, fabrika arabalarını, zıplama çantalarını, hız borularını, kamyonları ya da trenleri kullan.
Satisfactory

Satisfactory 1.0 sürümü ile gelen uzun zamandır beklenen özellik

Oyuncular uzun zamandır bir çok yeni özellik bekliyordu .Bu yeni gelen güncellemelerden en ilgi çekici olacak olan ise HUB’da bulunan tuvaleti sifonlayabilecek olmamız! Oyuna gelen yeni güncelleme ile birlikte artık su tesisatı da geldi.

Diğer gelen güncellemeler ise şöyle

Dünya güncellemeleri

Dünya haritasına yeni kaynak düğümleri eklendi, değiştirildi veya kaldırıldı; bu da Planeta MASSAGE-2(A-B)b’de en güzel konveyör bantı düzenlemelerine olanak tanıyor. Deneyimli Pionyeler bile yeni kaynakları verimli bir şekilde kullanabilmek için kafa yorabilirler.

Reçete güncellemeleri

1.0 ayrıca reçete maliyetlerinde değişiklikler getiriyor; bu değişiklikler özellikle oyunun ileri aşamalarında daha akıcı geçişler sağlamayı amaçlıyor ve oyuncuların Proje Montajı boyunca keşif, optimizasyon ve yaşam kalitesini artırma yollarını daha çeşitli şekilde keşfetmelerini sağlıyor.

Araştırma güncellemeleri

Super Bilgisayarlar gibi bazı ağır maddeler artık daha erken aşamalarda engel olmamak üzere bazı MAM Araştırma ağaçlarından kaldırıldı.

Jeneratör güncellemeleri

Biyokütle Yakıcıları artık Konveyör Bantları için girdiye sahip, böylece erken oyun fabrikalarınızı otomatik hale getirebilirsiniz.

Daha iyi serverlar

Tam sürümde Dedicated Server’lar artık deneysel olmaktan çıkarıldı ve birçok hata düzeltmesi ve cilalama desteği aldılar.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments