Oyun HaberleriPCXbox

Seri devam ediyor: Senua’s Saga: Hellblade 2 çıktı!

0

Aksiyon ve macera oyunu Senua’s Saga: Hellblade 2 bugün PC ve Xbox’a geldi. Oyun lansman günü Game Pass’te de yayımlandı.

Senua’s Saga: Hellblade 2

Ninja Theory tarafından geliştirilen ve  Xbox Game Studios tarafından da yayımlanacak aksiyon ve macera oyunu Senua’s Saga: Hellblade 2 bugün (21 Mayıs 2024)

Hellblade: Senua’s Sacrifice’ın devamı olan Senua’s Saga: Hellblade 2, Viking İzlanda’sının efsanesi ile acımasız bir hayatta kalma yolculuğuna geri dönüyor. Zorbalığın dehşetine kurban gidenleri kurtarmaya kararlı olan Senua, içerideki ve dışarıdaki karanlığın üstesinden gelme savaşıyla karşı karşıyadır.

Senua’s Saga: Hellblade 2 Türkçe mi?

Yerelleştirmeye büyük önem veren Ninja Theory, oyunu tam 27 farklı dil desteğiyle çıkardı. Senua’s Saga: Hellblade 2’y, Türkçe olarak deneyimleyebilirsiniz.

Senua’s Saga: Hellblade 2 Türkiye fiyatı

PC ve Xbox Game Pass’te yer alan oyunu Steam’den 22.99 dolara (741 TTL) satın alabilirsiniz. Oyun, Xbox Series X|S için ise 849 TL.

Senua’s Saga: Hellblade 2 sistem gereksinimleri için buraya göz atın.

İlk oyun olan Hellblade: Senua’s Sacrifice’ın İskandinav mitolojisini kusursuza yakın yansıtan harika bölüm tasarımları bir yana dursun, hikaye sunumu sadece fiziksel değil zihinsel iç çatışmalarla da güçlendirilmişti. İkinci oyunda seriyi tamamlayan bir yapıda devam ediyor.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.