Oyun HaberleriPCPlayStation

Silent Hill 2 Remake çıkış tarihi belli oldu!

0

Korku oyunlarını seven oyuncular tarafından uzun zamandır beklenen Silent Hill 2’nin Remake versiyonunun çıkış tarihi, yapılan bir sunumla birlikte Konami tarafından resmen açıklandı. Merakla beklenen Silent Hill 2 Remake 8 Ekim 2024 tarihinde PC ve PS5 platformlarına çıkış yapacak.

Silent Hill 2 Remake

Bloober Team tarafından geliştirilen ve Konami tarafından da yayımlanacak Silent Hill 2 Remake, PlayStation 5 ve Microsoft Windows için duyuruldu.

Oyunun 13 dakikalık oynanış görüntüleri gösterildi. Ayrıca Silent Hill 2 Remake’i geliştiren ekip Bloober Team’in kullandığı Unreal Engine 5 motoru dikkat çekti. Konami, geliştirici ekibin oyunun geliştirme sürecine dair yorumlarını ve ana karakterleri canlandıran aktörlerin çalışmalarının yer aldığı bir video daha yayınladı.

Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi

Silent Hill 2 Remake, 8 Ekim 2024 tarihinde PC ve PS5 platformlarına çıkış yapacak.

Silent Hill 2 Remake Türkiye Fiyatı

8 Ekim 2024 tarihinde çıkış yapacak olan Silent Hill 2 Remake’in standart sürümü Steam üzerinde 32.99 dolar’dan, Playstation Store’da ise 1.749 TL’den ön siparişe açıldı. Oyunun deluxe sürümünü alanlar ise oyuna 48 saat öncesinden erişme imkanına sahip olacaklar.

Ayrıca yine merakla beklenen Return to Silent Hill filminin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. Ancak filmin çıkış tarihi kesin olarak belirtilmedi.

Onur Ülger
Oyun Günlüğü Haber Editörü