Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Skull and Bones 2. sezonu başladı! İşte tüm detaylar

0

Hint Okyanusu’ndaki macera devam ediyor. Skull and Bones 2. sezonu dolu dolu başladı. Yeni gemi (Frig), silahlar, oyun modları ve daha fazlası geldi.

Skull and Bones 2. sezonu

Ubisoft Singapur başta olmak üzere Ubisoft stüdyoları tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından da 16 Şubat 2024’te PlayStation 5, Xbox X ve S Serisi, Microsoft Windows, Ubisoft + ve Amazon Luna platformlarına gelen çevrimiçi çok oyunculu açık dünya, aksiyon ve rol yapma oyunu Skull and Bones 2. sezonu 28 Mayıs’ta başladı.

Hubac İkizleri kan ve kaos için gelirken, oyuncular bu sezon iki deniz lorduyla karşılaşacak. Armand ve Bertrand Hubac ile mücadelemiz ana hedef olsa da bu sezon oyun dolu dolu. İşte Skull and Bones 2. sezon notları.

Skull and Bones 2. sezonunda neler var?

Yeni gemi Brig, hızlı ve çevik bir destek gemisi olarak öne çıkıyor. Orta seviye gemilerden biri olarak karşımıza çıktı. Yeni Springloader silahını kullanarak mayın tarlalarını konuşlandırma ve şamandıraları onarma konusunda uzmandır.

Mine Springloader mayın tarlaları oluşturan yüzen şamandıraları fırlatır. Bu mayın tarlaları düşman gemilerine hasar verir ve mayın tarlasına çarpan torpidoları yok eder.

Yeni silah ve zırh çeşitleri de bu sezonda korsanların olacak.

Yeni oyun modu ile artık karaborsa ticaretiniz renklenecek. Fabrikaları satma ve savunma mekanikleri oyuna eklendi. Bunun yanı sıra Filo Yönetimi ve Gemi yükseltmeleri gibi yeni beklenen oyun özellikleri de geldi.

Elbette yeni deniz canavarımızda bizi bekliyor olacak: LESTARI & MEGA LESTARI! (13. seviye gemilerle savaşın.)

Yeni Dünya Etkinlikleri: Compagnie Royale’in Hint Okyanusu’nda korsanları yok etme ve Miğferi sakatlama kampanyası devam ediyor ve oyuncular özel Tüccar konvoyları ve Soleil Royale Elit Savaş Gemisi ile yeni Dünya Etkinliklerini deneyimleyecekler. 

18 Haziran’a kadar sürecek etkinliklerde 3 hafta boyunca 3 farklı bölgede 3 farklı yarışla gerçekleşecek.

Skull and Bones kısa süreli ücretsiz oluyor!

Lansmanla birlikte kısa süreli olarak ücretsiz erişime açılan Skull and Bones, yeni sezonla birlikte yeniden ücretsiz oluyor. 30 Mayıs’tan 6 Haziran’a kadar oyunu deneyimleyebilirsiniz.

Yeni sezonla birlikte gelen güncelleme notlarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.