Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Skull and Bones 2. Sezonu için çıkış tarihi açıklandı!

0

Çok oyunculu açık dünya, aksiyon ve rol yapma oyunu Skull and Bones, 2. sezonu 28 Mayıs’ta yayımlanacak.

Skull and Bones

Ubisoft Singapur başta olmak üzere Ubisoft stüdyoları tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından da 16 Şubat 2024’te PlayStation 5, Xbox X ve S Serisi, Microsoft Windows, Ubisoft + ve Amazon Luna platformlarına gelen çevrimiçi çok oyunculu açık dünya, aksiyon ve rol yapma oyunu Skull and Bones, 2. sezonu 28 Mayıs’ta başlayacak.

Hubac Kardeşler, Hint Okyanusu’nun kontrolünü ele geçirmeleri ve korsan belasından kurtulmaları için Compagnie Royale tarafından gönderildi. Şarkılarıyla dehşet saçan ikizler, açık denizlerde tehlike dolu bir korsan avına çıkıyor ve bölgenin zenginliklerinin peşine düşüyor.

Filo Yönetimi geliyor!

2. Sezonda oyuncuların en çok istediği mekaniklerinden biri olan filo yönetimi oyuna eklenecek. Hubac İkizlerinin ve Hint Okyanusu’nun kaosa sürüklenmesiyle birlikte, yeni zorluklara uyum sağlamak zorunda kalacaksınız. Ancak artık daha yüksek karlar elde etmek için filolarını düzenleyebileceksiniz.

“Chorus of Havoc” ile “Hubac Twins” isimli ikiz korsan kardeşleri konu alacak 2. Sezon sonunda yeni silah ve ekipmanların yanında gemi ödülleri verilecek.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.