Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Slitterhead’in ilk oynanış videosu yayımlandı!

0

Bokeh Game Studio, Slitterhead için ilk oynanış videosunu paylaştı. Silent Hill’in yaratıcısının yeni oyunu önümüzdeki Kasım’da çıkacak.

Slitterhead

Summer Game Fest 2024 sırasında Slitterhead‘in ilk oynanış fragmanı yayımlandı. Fragmanla beraber oyunun çıkış tarihi de öğrenmiş olduk.

Silent Hill’in yaratıcısı Keiichirō Toyoma, Slitterhead adlandırıldığı korku oyunu üzerinde çalışmak için 2020 yılında Bokeh Game Studio‘yu kurmuştu. 2 yıl önce yayımlanan teaser fragmanı ve oyunun gelişimine ilişkin kamera arkası incelemesinin ardından nihayet oynanışa dair ilk bakışı atıyoruz. Fragman oyunun korkunç yaratıklarına ve silahlar ve yakın dövüşün yer aldığı üçüncü şahıs hayatta kalma oynanışına odaklanıyor. Pençeler, silahlar ve mitralyöz gibi silahlarda dahil olmak üzere emrinizde çeşitli fiziksel ve büyülü araçlar bulunacak.

Slitterhead, Toyoma’nın unutulmaz eseri Silent Hill’in müziklerini besteleyen Akira Yamaoka ile Keiichirō Toyoma‘yı yıllar sonra yeniden bir araya getiriyor. Ayrıca XSEED Games, Slitterhead’in fiziksel sürümünün 100 sayfalık bir sanat kitabı, Akira Yamaoka’nın orijinal film müziği CD’si ve çıkartmalarla birlikte birinci gün satışa sunulacağını duyurdu.

Slitterhead ne zaman çıkacak?

Silent Hill’in yaratıcısı Keiichirō Toyoma’nın kurucusu olduğu Bokeh Game Studio’nun ilk oyunu Slitterhead 8 Kasım‘da PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 ve PC için çıkacak.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Summer Game Fest 2024 tüm etkinlik ve oyun duyuruları için buraya göz atabilirsiniz.

Berk Söğütlü
Oyun Günlüğü Haber Editörü