Oyun Haberleri

Sokak kedisinin macerası başladı: Stray çıktı!

0

Neon tabelalarla dolu Cyberpunk dünyasında yalnız ve yolunu kaybetmiş bir kedinin hikayesine ortak olduğumuz Stray, bugün PlayStation 4, PlayStation 5 ve Microsoft Windows (Steam) platformlarına çıktı.

Stray

Fransız video oyun stüdyosu BlueTwelve Studio tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından da yayımlanan üçüncü şahıs kedi macera oyunu Stray, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Microsoft Windows (Steam) platformlarına çıktı.

Türkçe alt yazı ve ara yüz desteğiyle Türk oyuncuları sevindiren oyun sistem gereksinimleriyle sistem dostu.

Stray hikayesi

Ailesinden kopmuş, yalnız ve kaybolmuş bir sokak kedisi, robotlarla dolu unutulup bir şehirden kurtulmak için antik bir gizemi çözmek zorunda. Dünyayı bir sokak kedisinin gözlerinden gör ve çevrendekilerle bir kedinin kıvraklığıyla etkileşim kur! Gizlice yanaş, atik ol, türlü şapşallıklar yap, bazen de bu yabancı dünyanın tuhaf sakinlerini çileden çıkar… B-12 adındaki küçük drone arkadaşımızla çıkış yolu bulmaya çalış!


Stüdyonun gerçek hayattaki kedileri!

BlueTwelve Studio’nun gerçek hayattaki kedileriyle tanışın: Stüdyo kurucuları Koola ve Viv’in kedisi Murtaugh. Animasyonlar için referans Oscar ve Jun, Tao, Litchi…


Stray PC ve PlayStation fiyatı!

Stray, PC’de Steam platformunda 160 TL’den satışa sunulmuş durumda. Ancak ön sipariş sürecinde oyunun fiyatı 144 TL’ye kadar düşmüştü. İndirim dönemlerinde de bu fiyatı görebiliriz.

PlayStation tarafında bağımsız oyun kategorisindeki oyun lansman günü PlayStation Plass‘a da geldi. Oyunun PlayStation mağazasındaki fiyatı ise 259 TL.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments