Oyun HaberleriPCXbox

Starfield’a ayrıntılı yüzey haritaları geliyor!

0

Starfield’ın bir sonraki güncellemesi Xbox Series X için 60FPS modunu, ayrıntılı yüzey haritalarını ve daha fazlasını içeriyor. Oyunun ilk kara aracı da duyuruldu.

Starfield ayrıntılı yüzey haritaları.

Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen uzay temalı aksiyon rol yapma oyunu Starfield‘a yedi ayın ardından 15 Mayıs’ta şehir haritalarını da içeren ayrıntılı yüzey haritaları gelecek.

Oyuncuların en çok beklediği güncellemenin beta aşamasında olduğu açıklanırken, Xbox Series X için 60FPS modunu, yeni oynanış ayarları, yeni gemiz özelleştirme parçaları ve genel kararlılık ve performans iyileştirmeleri dahil birçok yenilik eklenecek.

Yeni güncelleme aynı zamanda satıcı kredilerini ve taşıma kapasitesini artırma veya oyuncu envanteriniz aracılığıyla gemi kargonuza her yerden erişme yeteneği de dahil olmak üzere bir dizi yeni oyun seçeneği sunuyor.

1.11.33 adlı güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Starfield’ın ilk kara aracı duyuruldu!

Bethesda, ekibin bu güncellemeyle yavaşlamadığını vurgulayarak, “Ufukta, daha hızlı gezegen keşfi için bir kara aracı, Starfield için resmi mod desteği ve devasa Shattered Space genişlemesi dahil olmak üzere bazı önemli özellikler var.” açıklamasında bulundu.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.