Oyun HaberleriPC

Steam Açık Dünya Hayatta Kalma İnşa Festivali 2024 başladı!

0

Steam’de bir hafta sürecek yeni festival hayatta kalma ve inşa oyunlarına odaklanıyor. Steam Açık Dünya Hayatta Kalma İnşa Festivali, 3 Haziran’da sona eriyor!

Steam Açık Dünya Hayatta Kalma İnşa Festivali 2024

Hayatta kalma ve inşa oyunlarına odaklanılan Steam Açık Dünya Hayatta Kalma İnşa Festivali 2024 bugün başladı. 3 Haziran’a kadar sürecek festivalde hem indirim fırsatları hem de yeni oyunlarının demolarıyla dolu dolu geçecek.

Festival kapsamında onlarca oyuna yer verilse de size önereceğimiz oyunlar da olacak. İşte Steam Açık Dünya Hayatta Kalma İnşa Festivali 2024 öneri oyunlarımız:

Steam Açık Dünya Hayatta Kalma İnşa Festivali 2024 öneri oyunlarımız

Valheim

Viking kültüründen ilham alan, yöntemsel olarak oluşturulmuş bir arafta geçen, 1-10 oyunculu acımasız bir keşif ve hayatta kalma oyunu Valheim’da Odin’in himayesine layık bir destana giden yolda savaşın, inşa edin ve fethedin!

Türkçe dil desteği mevcut.

Rust

Rust’taki tek amaç hayatta kalmaktır. Bunu yapmak için açlık, susuzluk ve soğuk gibi engellerin üstesinden gelmeniz gerekiyor. Ateş yakın. Barınak inşa edin. Et için hayvanları öldürün. Kendinizi diğer oyunculardan koruyun ve et için onları öldürün. Diğer oyuncularla ittifak kurun ve bir kasaba oluşturun.

Hayatta kalabilmek için ne gerekiyorsa yapın.

Türkçe dil desteği mevcut.

Sons Of The Forest

Kayıp bir milyarderi bulmak için uzak bir adaya gönderiliyorsunuz ve kendinizi yamyamların istila ettiği bir cehennem ortamında buluyorsunuz. Bu korkunç yeni açık dünya hayatta kalma korku simülatöründe tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte zanaat yapın, inşa edin ve hayatta kalmak için mücadele edin.

No Man’s Sky

No Man’s Sky, prosedürlerle oluşturulmuş sonsuz bir evrende keşif ve hayatta kalmayla ilgili bir oyundur. Bir gezegen keşfedin, yerleşiminizi kurun!

Bellwright

Kendine yerleşmeler kur, toprakları özgürleştir, köylülere yardım et ve geçmişini keşfederken davanına adam topla. Askerlerini yönet, savaşta kahramanlığını kanıtla ve halkının kahramanı ol.

Festival kapsamındaki oyunların tamamına buradan göz atabilirsiniz.

Steam Açık Dünya Hayatta Kalma İnşa Festivali 2024 Demo önerilerimiz!

Demoları oyunların Steam sayfalarından ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

ASKA

El değmemiş topraklara hâkim ol ve güçlü Viking kabilesinin yolunu aç. Tek başına veya 3 arkadaşla birlikte en iyi yerleşim yerini kur. Tanrılara ve Odin’in Gözü’nün gücüne güven. Hayatta kalma uğraşlarında eşlik ve yardım sağlaması için zeki NPC köylüler çağır.

Soulmask

Ölümcül bir kurban ritüelinden kaçarken yolculuğunuzda eski bir mistik maske bulursunuz. Bu maske, bildiğiniz dünyayı değiştiren güçlü bir bilgi barındırıyor. Doğanın zorlu zorluklarıyla yüzleşin, hayatta kalın, takipçileri toplayın ve kendi kabilenizi kurun. Gizemli maskenin ardındaki gerçekleri keşfedin ve ortaya çıkarın.

DUCKSIDE

DayZ veya Rust’u hayal edin ama siz bir ördeksiniz. PVP, PVE, işçilik, üs inşa etme ve şapka takan ördekler, silahlar kullanan kalıcı bir dünyada hayatta kalma oyunu.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.