Oyun HaberleriPC

Steam Çiftçilik Festivali 2024 başladı

0

Steam’de bir hafta sürecek Steam Çiftçilik Festivali 2024 başladı. 6 Mayıs’ta bitecek festivalde onlarca çiftçilik temalı oyun indirimde.

Steam Çiftçilik Festivali 2024

Steam’de çiftçilik oyunlarının festivali başladı. Bir hafta sürecek Steam Çiftçilik Festivali 2024‘te onlarca çiftçilik temalı oyun indirime girdi. Gelecek oyunların demoları ise festival kapsamında oyuncularla buluştu.

Diğer festivallerde olduğu bu festivalde de öneri oyunlarımız var. Gelin şimdi hızlıca Çiftlik Festivali’nde yer alan oyunlara göz atalım.

Steam Çiftçilik Festivali 2024 öneri oyunlarımız

Manor Lords

Listemize 3 milyon oyuncunun istek listesine yerleşen ve geçen haftanın en çok satan oyunu olan Orta Çağ şehir kurma ve strateji oyunu olan Manor Lords yerleşti. Manor Lords, yüzde 25 indirimde 15 dolardan satışta. Geliştirici stüdyo oyunun sık sık indirime gireceğini söyledi. MENA’ya özel 15 dolarlık fiyatla her zaman karşılaşabilirsiniz.

Oyunun Türkçe dil desteğine sahip olduğunu ve Xbox Game Pass’te de yer aldığını hatırlatalım.

Stardew Valley

Geçtiğimiz haftalarda 1.6 güncellemesi PC platformuna gelen Stardew Valley ise yıllara meydan okuyan çiftçilik oyunlarından biri olarak yer alıyor.

Farming Simulator 22

Tüm zamanların en iyi çiftlik simülasyonlarından biri olan Farming Simulator 22 ile çiftliğini kuracak, hasat yapacak, hayvanları yetiştirip, ürünleri yöneteceksiniz. Oyunda her mevsime özgü, farklı zorlukların üstesinden gelmeye çalışacaksınız.

Farm Manager World

Yeni çiftçilik oyunları da gelmeye devam ediyor. 29 Nisan’da çıkan Farm Manager World ile de dünyadan hayat dolu konumlarda kendi çiftliğini yönetecek, egzotik mahsuller yetiştirecek ve tarım ticareti imparatorluğunu kuracaksınız. Yönetim unsurlarının ağırlıklı olduğu oyunda Türkçe alt yazı ve arayüz desteği mevcut.

Elbette yüzlerce çiftçilik temalı oyun yer alıyor. Bunların tümüne bu sayfadan göz atabilirsiniz.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.