Oyun HaberleriPC

Steam İlkbahar İndirimi 2024’te 3 dolar altı oyun önerisi

0

Steam’de yeni indirim dönemi Steam İlkbahar İndirimi 2024 ile başladı. Oyuncuların büyük bir merakla beklediği Steam İlkbahar İndirimi listemizde 3 dolar altı oyun önerilerimizi paylaşacağız!

The Forest

Steam İlkbahar İndirimi 21 Mart 2024’e kadar sürecek. Kısa süreliğine kampanyalı fiyatlarla kütüphaneye eklenebilecek 3 dolar altı oyunlar arasından bazı öneri oyunları derledik. İşte bu büyük indirim sezonundaki öneri listemiz.

Steam İlkbahar İndirimi 2024’te 3 dolar altı oyun önerisi

The Forest

Bir yolcu jeti kazasından sağ kurtulan tek kişi olarak, kendinizi gizemli bir ormanda, yamyam mutantlardan oluşan bir topluluğa karşı hayatta kalmak için savaşırken buluyorsunuz. Bu korkunç birinci şahıs hayatta kalma korku simülatöründe inşa edin, keşfedin ve hayatta kalın.

DOOM

DOOM ile 22.yüzyıl’ın ortalarında, kötü işler sonucu Mars’ta yaşanan yaratıklı bir vahşeti, kendine verilen görevleri yapmak ile yükümlü bir asker gözünden yaşayın.

Darkest Dungeon

Darkest Dungeon, maceranın psikolojik stresini anlatan zorlu, gotik, rogue benzeri, sıra tabanlı bir RPG’dir.

Turmoil

Tıpkı 1899’daymış gibi petrol çıkarmak için kolları sıvayın! Turmoil, oyuncularına 19. yüzyılda Kuzey Amerika’da yaşanan petrol furyasından esinlenen, görsel açıdan büyüleyici ve keyif verici bir simülasyon deneyimi sunuyor.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.