Oyun HaberleriPC

Steam İlkbahar İndirimi 2024’te 5 dolar altı oyun önerisi

0

Steam’de yeni indirim dönemi Steam İlkbahar İndirimi 2024 ile başladı. Oyuncuların büyük bir merakla beklediği Steam İlkbahar İndirimi listemizde 5 dolar altı oyun önerilerimizi paylaşacağız!

Anomaly Agent

Steam İlkbahar İndirimi 21 Mart 2024’e kadar sürecek. Kısa süreliğine kampanyalı fiyatlarla kütüphaneye eklenebilecek 5 dolar altı oyunlar arasından bazı öneri oyunları derledik. İşte bu büyük indirim sezonundaki öneri listemiz.

Steam İlkbahar İndirimi 2024’te 5 dolar altı oyun önerilerimiz

Anomaly Agent

Bu cyberpunk temalı aksiyon-platform oyununda anomali olaylarını çözen bir ajansın. Synthwave müzikler eşliğinde çatışmalara gir, seçimlerinle hikâyeye etki et, akrobatik hareketlerle engelleri aş! Zamanın büküldüğü bu macerada birbirinden özel ekipmanlar kullanarak anomalileri durdur!

İnceleme yazımıza göz atın!

Batman: Arkham Knight

Yeni nesil platformlar için özel olarak geliştirilen Batman: Arkham Knight, Rocksteady’nin benzersiz tasarımlı Batmobile versiyonunu tanıtıyor.

Hades

Bastion, Transistor ve Pyre’ın yaratıcılarının hazırladığı bu rogue-like zindan tarayıcısında Yeraltı Dünyasını kesip keserek ölülerin tanrısına meydan okuyun.

Stardew Valley

Toprakla geçinmeyi ve bu aşırı büyümüş tarlaları gelişen bir eve dönüştürmeyi öğrenebilir misiniz?

Euro Truck Simulator 2

Önemli yüklerinizi kamyonunuzla akıl almaz mesafelere teslim edin, Avrupa’yı bir uçtan uca dolaşırken yolların kralı olun! İngiltere, Belçika, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya ve pek çok diğer ülkede keşfedilecek düzinelerce şehir var. Dayanıklılık, beceri ve hız sınırlarınız zorlanacak.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege, başarılı planlamanın ve planları uygulamanın zafer kazandırdığı özel, taktiksel bir takım tabanlı nişancı oyunudur.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.