Oyun HaberleriPC

Steam İlkbahar İndirimi 2024’te yerli oyun önerilerimiz

0

Steam’de yeni indirim dönemi Steam İlkbahar İndirimi 2024 ile başladı. Oyuncuların büyük bir merakla beklediği Steam İlkbahar İndirimi listemizde yerli oyun önerilerimizi paylaşacağız!

Stellar Settlers

Steam İlkbahar İndirimi 21 Mart 2024’e kadar sürecek. Kısa süreliğine kampanyalı fiyatlarla kütüphaneye eklenebilecek yerli oyunlar arasından bazı öneri oyunları derledik. İşte bu büyük indirim sezonundaki öneri yerli listemiz.

Steam İlkbahar İndirimi 2024’te yerli oyun önerilerimiz

Stellar Settlers

Stellar Settlers uzay üssü/şehir kurma ve koloni simülasyon oyunudur. Dikey ve yatay üs kurma oynanışıyla, bir yerleşimin kontrolünü devral, 5 zorlu gezegende kolonini inşa et. Fizik tabanlı bir Uzay Gemisi inşa etmek için yeterli materyali topla ve bu yabancı gezegenlerden kaçmaya çalış.

New Cycle

New Cycle, hayatta kalma odaklı şehir kurma oyunudur. Felakete yol açan güneş patlamalarının ardından insan toplumu kaosa sürüklendi. Yerleşim alanı kur ve başlangıçta gösterişsiz olan bu yerleşim alanını geliştirerek sanayi metropolü hâline getir.

Cardboard Town

Cardboard Town, şehir inşa etme üzerine kurulu bir kart oyunudur. Kaynaklarını yönet, geliştirmeleri aç, kart çek ve şehrini büyüt! Rastgele olaylar, görev kartları ve opsiyonlar, her bir turu birbirinden farklı kılıyor. Proje Kartlarını Bina Kartlarıyla birlikte akıllıca kullanmayı unutma.

Anomaly Agent

Bu cyberpunk temalı aksiyon-platform oyununda anomali olaylarını çözen bir ajansın. Synthwave müzikler eşliğinde çatışmalara gir, seçimlerinle hikâyeye etki et, akrobatik hareketlerle engelleri aş! Zamanın büküldüğü bu macerada birbirinden özel ekipmanlar kullanarak anomalileri durdur!

Contain

Contain Taktiksel bir Co-Op FPS oyunudur. Dört oyuncudan oluşan takımınızı kurun ve çeşitli anomali’ler ile savaşın. Sıradan ile doğaüstü olaylar arasındaki çizginin bulanıklaştığı yerlerde onları kontrol altına almaya çalışın.

Rock Star Life Simulator

Rock Star Life Simulator, çok kapsamlı bir ünlü olma simülasyon oyunudur. Sokakta gitar çalarak başladığın bu serüvende kendi grubunu kur. Kazandığın ün, para ve karizmayı doğru kararlar ile koru ve dünya yıldızı ol!

Swarm Grinder

Swarm Grinder, piksel grafiklere sahip bir aksiyon roguelite oyunudur. Uyuyan yaratıklara ev sahipliği yapan, yayılan ve evrimleşen bir sürü hücreden geçmek için düşmanlarla savaş. Benzersiz dizilimler oluşturmak için oynanış stilini değiştiren çeşitli beceriler ve yükseltmeler topla.

Car For Sale Simulator 2023

Araba tutkunları için geliştirilmiş Car For Sale Simulator 2023 de farklı araba modellerini alıp satarak kendi araba satış işletmeni büyüt. Satın aldığınız arabaları istediğiniz gibi sürün, tamir edin, modifiye edin ve uygun fiyata müşterilere satın.

Storage Hustle

Storage Hustle, depo ihalelerine girebileceğin, birbirinden farklı depoları alabileceğin bir Simülasyon ve Rol Yapma Oyunu’dur. Eşyaları keşfet ve istediğin fiyata sat, Garaj Satışlarına katıl ve pazarlık yaparak para kazan!

Supermarket Simulator

Kendi süpermarketinizi işletin. Rafları doldurun, fiyatları istediğiniz gibi belirleyin, ödemeleri alın, personel alın, mağazanızı genişletin ve tasarlayın. Çevrimiçi siparişler ve teslimat, hırsızlar, güvenlik, yerel pazar ve dahası yakında geliyor.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.