Oyun HaberleriPCZ - OG

Steam Next Fest: Haziran 2024 başladı: işte öneri demo oyunlarımız!

0

Bir hafta sürecek Steam Next Fest: Haziran 2024, bugün başladı. Onlarca yeni çıkacak oyunun demosunun yer alacağı festivalde öneri demo oyunları listemize de göz atabilirsiniz.

Dijital oyun platformu Steam’de yeni demo festivali bugün başladı. Bir hafta sürecek Steam Next Fest: Haziran 2024‘te onlarca yeni çıkacak oyunun demosu yer alıyor.

Yılda üç defa gerçekleşen Steam Next Fest oyuncuların sadece demoları deneyebileceği bir etkinlik değil. Aynı zamanda geliştiricilerle sohbet, canlı yayın etkinliği ve Steam’de çıkacak oyunlar hakkında yeni şeyleri içeren bir kutlama!

Steam Next Fest, geliştiriciler için oyunculardan erken geri bildirim alabilecekleri ve Steam’de çıkaracakları oyunları için bir fırsat sunuyor. Gelin şimdi yılın ikinci demo festivalinde öneri demo oyunlara göz atalım.

Next Fest: Haziran 2024: Öneri demo oyunlarımız!

Once Human

Once Human, garip, kıyamet sonrası bir gelecekte geçen çok oyunculu bir açık dünya hayatta kalma oyunudur. Canavar düşmanlarla savaşmak, gizli planları ortaya çıkarmak, kaynaklar için rekabet etmek ve kendi bölgenizi inşa etmek için arkadaşlarınızla birleşin. Bir zamanlar sadece insandın. Artık dünyayı yeniden yaratma gücüne sahipsiniz.

Once Human demosuna Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

Türkçe dil desteği mevcut değil.


Pax Augusta

Antik şehir kurma simülasyonu Pax Augusta ile gelişen şehirler inşa edin ve vatandaşlarınıza göz kulak olun! Mal üretimi ve ticareti ile altın kazanın ve etkileyici anıtlar inşa edin. Etkinizi güçlendirin ve bir Roma imparatoru olun!

Roger Gassmann, oyunun geliştirme sürecini her hafta YouTube kanalından yaptığı canlı yayınlarla gerçekleştirdi. Manor Lords’un ardından Pax Augusta da strateji ve şehir kurma oyuncuların ilgisini çekecek bir oyun olarak 2024 sonlarına doğru çıkacak.

Pax Augusta demosuna Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

Türkçe dil desteği mevcut değil.

The Alters

11 bit studios’un geliştirdiği The Alters, oyuncuları gizemli bir dünyanın içine çekiyor. Oyunun ana karakteri Jan Dolski, gizemli bir kazayla başlayan hikayede yalnız kalan son kişi olarak hayatta kalma mücadelesi veriyor. Geliştirici ekip, This War of Mine gibi önceki projelerinden edindikleri deneyimleri bu oyuna taşıyarak zengin ve derin bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor.

İnceleme yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Türkçe dil desteği mevcut.


SCHiM

SCHiM, rahatlatıcı ve hayat dolu bir ortamla etkileşime girerken gölgeden gölgeye atladığın bir oyundur. Bu 3B platform oyunu ışık, gölge ve animasyon unsurlarını doğrudan oynanışa ekleyerek sadece SCHiM’de yaşayabileceğin bir deneyim sunuyor.

SCHiM demosuna Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

Türkçe dil desteği mevcut.


Tiny Glade

Mimariye ilgi duyuyor veya tasarım yapmak hayallerinizi süslüyorsa Tiny Glade demosu tam size göre. Demo sürüm oyununun birçok mekaniğini gördüğünüz tam da daha fazlasını isterken sınırlandığımız kısıtlı bir sürüm olarak karşımıza çıkıyor. Estetik zevkinize göre hayalinizdeki yerleşimi kuracağınız Tiny Glade mutlaka göz atmanız gereken bir yapım. Bu oyunda yönetim, savaş veya yanlış cevaplar yok!

İnceleme yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Türkçe dil desteği mevcut.


Endzone 2

Hayatta kalma, koloni ve kaynak yönetimi oyunu Endzone 2, ilk oyuna göre mekanik anlamda oldukça iyi özellikler katarak geliyor. Henüz geliştirilme aşamasındaki oyunun demo sürümü 2-3 saatlik bir oynanış sunuyor. Eğer oyunu merak ediyorsanız temel mekaniklerini görebileceğiniz iyi bir fırsat.

Endzone 2 demosuna Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

Türkçe dil desteği mevcut değil.


Citadelum

Efsanevi Antik Roma’da geçen şehir kurma oyunu Citadelum, One Military Camp geliştiricisi Abylight Studios tarafından hazırlanıyor. Citadelum da ilk oyunları gibi tüm binaların içini görebileceğiniz bir tasarım sunuyor. Oyunda amacınız kendi yerleşiminizi inşa edip görkemli bir şehre dönüştürmek.

Dünyayı keşfet, ticaret yap ve epik taktiksel savaşlarda güçlü lejyonlarını yönet. Tanrıların lütfunu kazan ya da cesaretin varsa onlara meydan oku.

Citadelum demosuna Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

Türkçe dil desteği mevcut değil.


Hollywood Animal

Açılış ekranında Hollywood Animal, etkileyici bir mesajla oyuncuların karşısına çıkıyor: “Hayatın içerisinde yaşanan kötü şeyleri de oyuna dahil ediyoruz çünkü bunları göz ardı ederek, dünyada bu olayların varlığını yok saymak istemiyoruz.” Bu anlamlı mesaj, oyunun derinliğini ve gerçekçiliğini artırıyor. Hollywood Animal ile birlikte Hollywood, tüm çirkinliği ile elinizin altında.

İnceleme yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Hollywood Animal demosuna Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

Türkçe dil desteği mevcut değil.


NEODUEL: Backpack Monsters

Rogue Duck, Tinymice, Dice Hit tarafından geliştirilen ve Rogue Duck Interactive tarafından da yayımlanan çok oyunculu, canavar eğitim temalı, envanter yönetimi ve auto battler oyunu NEODUEL: Backpack Monsters yerli oyunlar arasında öne çıkanlardan biri!

DiceHit Games ekibi Neoduel için planlarını anlattı – Röportajımıza göz atabilirsiniz.

NEODUEL: Backpack Monsters demosuna Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

Türkçe dil desteği mevcut.


Creatures of Ava

Heyecan dolu bir aksiyon-macera, yaratık kurtarma oyununda empatinin sana rehberlik etmesine izin ver. Gezegeni yaşamı tehdit eden bir enfeksiyondan kurtarma umuduyla Ava’nın yaratıklarını tanıyıp evcilleştir ve çeşitli ekosistemlerde onların sana yol göstermelerine müsaade et.

Creatures of Ava demosuna Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

Türkçe dil desteği mevcut değil.


Farmer’s Dynasty 2

Farmer’s Dynasty 2’nin açık dünyasında âdeta tablo gibi manzaralarla çevrili, ferah ve huzurlu bir çiftlikte mevsimlere kucak aç, yapılar inşa et, mahsuller ek ve kır yaşamının keyfini çıkar. Nesilden nesle geçen bu aile çiftliğinin sorumluluğunu üstlenme sırası sende.

Farmer’s Dynasty 2 demosuna Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

Türkçe dil desteği mevcut değil.

Soulkin

Stratejik, sıra tabanlı savaşlara katılmak için ruh türlerini toplamak ve güçlendirmek için onun eşsiz yeteneğini kullanın. Soulkin’i özellikle strateji oyuncularının denemesini öneriyoruz.

Soulkin demosuna Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

Türkçe dil desteği mevcut değil.

Vampire Dynasty

Bir vampirsin. Sangavia’daki hükmünü genişletmek için bir kale inşa et ve klanını yönet. Karakterini geliştir, açık dünyada geçen dramatik bir hikâyeyi deneyimle ve tek başına ya da iş birliğine dayalı modda arkadaşlarınla topraklara hükmet.

Vampire Dynasty demosu Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

Türkçe dil desteği mevcut.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.



Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.