0

Bir hafta süren Steam Next Fest: Haziran 2024, yüzlerce demoya ev sahipliği yaptı. Aksiyondan maceraya, simülasyondan stratejiye kadar bini aşkın oyunun yer aldığı festivalde en çok oynanan demoları listeledik.

Once Human

Steam’de yine dolu dolu bir demo festivalini daha geride bıraktık. Büyük bir heyecanla beklenen yeni oyunların ilk ön izlemeleri yaptığımız demo sürümlerle karşılaşmak büyük heyecan uyandırdı. Bugün bir hafta süren Steam Next Fest: Haziran 2024‘ün son günü. Ve en çok oynanan demoları paylaşma zamanı!

Aksiyondan maceraya, simülasyondan stratejiye kadar bini aşkın oyunun yer aldığı festivalde en çok oynan demoları listeledik. İşte Steam Next Fest: Haziran 2024’te en çok oynanan demolar:

Once Human

(Muhtemelen Çinli) Starry Studio tarafından geliştirilen ve NetEase Games tarafından 10 Temmuz‘da Android, iOS, Microsoft Windows platformlarında yayımlanacak kıyamet sonrası bir dünyada geçen çok oyunculu açık dünya ve hayatta kalma oyunu.

Türkçe dil desteği bulunmuyor.


Level Zero: Extraction

Doghowl Games tarafından geliştirilen ve tinyBuild tarafından da yayımlanan Level Zero: Extraction, Steam Next Fest: Haziran 2024 festivalinde en çok oynanan ikinci oyun oldu. Oyun 6 Ağustos 2024’te PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows platformlarına gelecek.

Türkçe dil desteği bulunmuyor.

Taktiksel FPS savaşı ve sürükleyici karanlık atmosfere sahip çok oyunculu çıkarma korku oyunu. Değerli ganimetler için yoğun baskınlar sırasında rakip oyunculara ve AI düşmanlara karşı hayatta kalma becerilerinizi test edin. Veya hiçbir ölümlünün canlı kaçmamasını sağlayan uzaylı bir canavar olarak oynayın.


中国式网游

Oyuncu, evlilik için parasının olmaması nedeniyle, belirli bir ünlü tarafından desteklenen bir çevrimiçi oyunun pop-up reklamlarının ve dişlilerin kazara ilgisini çekmenin yollarını düşünen, evlenmemiş yaşlı bir genç adam Lao Wang rolünü oynayacak. Kader o anda değişmeye başladı.

Çinli geliştirici oyunun İngilizce çevirisi üzerinde çalışıyor. Oyun, 19 Temmuz 2024’te çıkış yapacak.


Test Drive Unlimited Solar Crown

TDUSC, açık dünya bir yarış oyununun neler sunabileceğini gösteren bir yaşam tarzı ve sosyal deneyimdir. Tamamıyla baştan oluşturulan Hong Kong Adası’nı keşfet. Olağanüstü arabaların direksiyonunda yola çık ve lüksün doruklarında bir hayat yaşa.

KT Racing tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından da yayımlanacak oyun, 12 Eylül 2024’te PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox X ve S Serisi, Microsoft Windows platformlarına gelecek.


Tiny Glade

Tiny Glade eğlenceli kaleler oluşturulan küçük ve rahatlatıcı bir oyundur. Şeritsiz yapı kimyasını keşfedin ve oyunun tuğla, çakıl ve levhaları özenle birleştirmesini izleyin. Bu oyunda yönetim, savaş veya yanlış cevaplar yoktur – sadece dinlenin ve unutulmuş çayırları sevimli dioramalara dönüştürün.

Oyun ,2024’ün üçüncü çeyreğinde çıkış yapacak.

Steam 50 oyunu sıraladı. Tüm oyunlara buradan göz atabilirsiniz.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.