Oyun HaberleriPC

Steam Sonsuz Yeniden Oynanabilirlik Festivali başladı!

0

Steam’de bir hafta sürecek Steam Sonsuz Yeniden Oynanabilirlik Festivali bugün başladı. Defalarca oynayabileceğiniz oyunların ve demoların festivalinde öneri oyunlarımıza göz atın.

Hades 2

Steam’de bir hafta sürecek yeni festivalin ismi Steam Sonsuz Yeniden Oynanabilirlik Festivali oldu. Defalarca oynayabileceğiniz oyunların yer aldığı festivalde çıkacak oyunların demolarına göz atabilir ve onlarca oyundaki indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

Bugün 13 Mayıs’ta başlayan festival 20 Mayıs’ta sona erecek. İşte festival kapsamında önerdiğimiz oyunlar:

Steam Sonsuz Yeniden Oynanabilirlik Festivali öneri oyunları

Hades 2

Ödüllü rogue-like zindan tarama oyununun bu büyülü devam oyununda Zaman Titanı’nı alt etmek için kara büyü kullanarak Yer Altı Dünyası’nın ötesinde savaş verin.

Victoria 3

Paradox Development Studio, seni 19. yüzyılın heyecan ve değişim dolu karmaşasında kendi ideal toplumunu inşa etmeye davet ediyor. Paradox’un tarihindeki en sevilen oyunlardan biri olan Victoria 3’te toplumundaki çakışan çıkarları dengele ve hak ettiğin konumu elde et.

Manor Lords

Manor Lords, kapsamlı şehir kurma mekanikleri, devasa taktiksel savaşlar ile karmaşık ekonomik ve sosyal simülasyonlar içeren bir ortaçağ strateji oyunudur. Bir ortaçağ lordu ol ve topraklarına hükmet. Mevsimler geçer, iklimler değişirken, şehirler yükselir ve düşer.

Crusader Kings 3

Sev, savaş, entrika çevir ve yücel. Crusader Kings III’ün büyük stratejisinde soylu hanenin mirasını belirle. Orta Çağ’ın geniş ve destansı simülasyonunda hanedanlığının soyunu yönetirken ölüm yalnızca bir başlangıç.

Fabledom

Yerleşiminizin büyümesinin tadını çıkarın, komşularınızla etkileşime geçin ve krallığınızı büyülü yaratıklara karşı koruyun. Hepsi gerçek aşkı bulmak ve sonsuza dek mutlu yaşamak için

Tüm listeye buradan göz atabilirsiniz.

Ve yeni festivalle birlikte Steam’in oyunculara sürprizi var. Buradan ücretsiz Puan Dükkanı öğelerini almayı unutmayın.

Ve sizin tekrar tekrar oynamaktan sıkılmadığınız oyunlar neler? Yorumlarınızı bekliyoruz.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.