Oyun HaberleriPC

Steam Yaz İndirimi 2024: Türk oyunu önerilerimiz

0

Steam Yaz İndirimi 2024 başladı. Oyuncuların büyük bir merakla beklediği Steam Yaz İndirimi listemizde bu kez de Türk oyun önerilerimizi paylaşıyoruz!

Bannerlord

Steam Yaz İndirimi 11 Temmuz 2024’e kadar sürecek. Kısa süreliğine kampanyalı fiyatlarla kütüphaneye eklenebilecek Türk oyunlarından bazılarını listeledik. İşte bu büyük indirim sezonundaki öneri listemiz.

Steam Yaz İndirimi 2024’te Türk oyunu önerilerimiz

New Cycle

New Cycle, hayatta kalma odaklı şehir kurma oyunudur. Felakete yol açan güneş patlamalarının ardından insan toplumu kaosa sürüklendi. Yerleşim alanı kur ve başlangıçta gösterişsiz olan bu yerleşim alanını geliştirerek sanayi metropolü hâline getir.

Mount & Blade 2: Bannerlord

Strateji/Aksiyon RYO. Karakterini yarat ve diplomasi, zanaat ve ticaretle ilgilenirken, bir yandan da devasa bir orta çağ sandbox haritasında yeni topraklar fethet. Derin ve sezgisel dövüş sistemini kullanarak gerçek zamanlı büyük savaşlarda birliklerine önderlik et ve askerlerinle birlikte savaş.

Dice & Fold

Zar atarak düşmana saldırabildiğin, sıra tabanlı bir Dungeon Crawler. Zarla düşmanlara hasar ver. Klasik Solitaire konseptinde, üstten baktığımız bir masada, düşman kartlarla ve 20 farklı karakterle zindanı tamamla. Desteni oluştur ve canavarların üstesinden gel.

Land of the Vikings

Land of the Vikings, bir hayatta kalma koloni simülasyon oyunudur. Köyünüzü yönetin ve onu gelişmiş bir şehre dönüştürün. Akıllı bir Jarl, kaynakları yönetmeli, zor koşullarda hayatta kalmalı ve Viking arkadaşlarını sosyal çatışma boyunca birlikte çalışmaya yönlendirmelidir. Şerefe!

Cardboard Town

Cardboard Town, şehir inşa etme üzerine kurulu bir kart oyunudur. Kaynaklarını yönet, geliştirmeleri aç, kart çek ve şehrini büyüt! Rastgele olaylar, görev kartları ve opsiyonlar, her bir turu birbirinden farklı kılıyor. Proje Kartlarını Bina Kartlarıyla birlikte akıllıca kullanmayı unutma.

Supermarket Simulator

Kendi süpermarketinizi işletin. Rafları doldurun, fiyatları istediğiniz gibi belirleyin, ödemeleri alın, personel alın, mağazanızı genişletin ve tasarlayın. Çevrimiçi siparişler ve teslimat, hırsızlar, güvenlik, yerel pazar ve dahası yakında geliyor.

Anomaly Agent

Bu cyberpunk temalı aksiyon-platform oyununda anomali olaylarını çözen bir ajansın. Synthwave müzikler eşliğinde çatışmalara gir, seçimlerinle hikâyeye etki et, akrobatik hareketlerle engelleri aş! Zamanın büküldüğü bu macerada birbirinden özel ekipmanlar kullanarak anomalileri durdur!

İnceleme yazımıza göz atın!

Contain

Contain Taktiksel bir Co-Op FPS oyunudur. Dört oyuncudan oluşan takımınızı kurun ve çeşitli anomali’ler ile savaşın. Sıradan ile doğaüstü olaylar arasındaki çizginin bulanıklaştığı yerlerde onları kontrol altına almaya çalışın.

Stellar Settlers: Uzay Kolonisi

Stellar Settlers uzay üssü/şehir kurma ve koloni simülasyon oyunudur. Dikey ve yatay üs kurma oynanışıyla, bir yerleşimin kontrolünü devral, 5 zorlu gezegende kolonini inşa et. Fizik tabanlı bir Uzay Gemisi inşa etmek için yeterli materyali topla ve bu yabancı gezegenlerden kaçmaya çalış.

Swarm Grinder

Swarm Grinder, piksel sanat grafiklerine sahip bir aksiyon roguelite oyunudur. Uyuyan düşmanları barındıran yayılan ve evrimleşen hücrelerin yoğunluğuna yol açmak için düşmanlarla savaşın. Benzersiz yapılar oluşturmak için oyunu değiştiren çeşitli beceriler ve yükseltmeler toplayın.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.