Oyun HaberleriPC

Steam Yaz İndirimi 2024’te 1 dolar altı oyun önerisi

0

Steam Yaz İndirimi 2024 başladı. Oyuncuların büyük bir merakla beklediği Steam Yaz İndirimi listemizde 1 dolar altı oyun önerilerimizi paylaşıyoruz!

Mount and Blade

Steam Yaz İndirimi 2024 bugün (27 Haziran) başladı. 11 Temmuz’a kadar sürecek indirimlerde yüzlerce oyunda yüzde 95’e varan indirimler gerçekleşiyor. Bu listemizde 1 dolar altındaki öneri oyunlarımızı paylaşıyoruz:

Steam İlkbahar İndirimi 2024’te 1 dolar altı oyun önerisi

Euro Truck Simulator 2

Önemli yüklerinizi kamyonunuzla akıl almaz mesafelere teslim edin, Avrupa’yı bir uçtan uca dolaşırken yolların kralı olun! İngiltere, Belçika, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya ve pek çok diğer ülkede keşfedilecek düzinelerce şehir var. Dayanıklılık, beceri ve hız sınırlarınız zorlanacak.

Cossacks: Back to War

Tüm zamanların en iyi gerçek zamanlı strateji oyunlarından biri! Cossacks: European Wars ve Cossacks: The Art of War oyunlarının tüm oynanış özelliklerini içeren bu, mevcut ve gelecekteki tüm Cossacks hayranları için eksiksiz bir pakettir.

American Truck Simulator

Efsanevi Amerikan kamyonlarını deneyimleyin ve güneşli Kaliforniya, kumlu Nevada ve Arizona Büyük Kanyon Eyaleti boyunca çeşitli kargolar teslim edin. American Truck Simulator sizi Amerika’nın nefes kesen manzaraları ve geniş çapta tanınan simge yapıları arasında bir yolculuğa çıkarıyor.

Ranch Simulator

İnşaatçı. Çiftçi. Avcı. Tüccar. Çiftçilik herkesin yapabileceği bir iş değildir. Ailenin virane çiftlik evini, vadinin en başarılı çiftliğine dönüştürmek için gerekli becerilere sahip misin? Öyleyse bu tek ve çok oyunculu, bağımlılık yapan açık dünya simülatöründe kendini vahşi doğaya bırakma vakti.

Mount and Blade

Calradia, toprakları üzerinde kanları dökülen serüvencilere ve paralı askerlere büyük zenginlikler ve bunun ötesinde tehlikeler vaat eden savaş içindeki bir diyar. Cesaret ve sağlam bir kılıçla, bilinmez bir yabancı bir savaşçı olarak ün salabilir. Tamamen özgür bir oynanış sunan açık dünya.

Left 4 Dead 2

Ödüllü Left 4 Dead’in merakla beklenen devamı olan Left 4 Dead 2 (L4D2), sizi zombilerin istila ettiği dünyasına bekliyor. L4D2’nin Savannah’dan New Orleans’a uzanan beş yeni senaryosunda şehirleri, bataklıkları ve mezarlıkları arkadaşlarınızla birlikte zombilere dar edin!


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.