Oyun HaberleriPC

Steam Yaz İndirimi 2024’te 10 dolar altı oyun önerilerimiz

0

Steam Yaz İndirimi 2024 başladı. Oyuncuların büyük bir merakla beklediği Steam Yaz İndirimi listemizde 10 dolar altı oyun önerilerimizi paylaşıyoruz!

Steam Yaz İndirimi 11 Temmuz 2024’e kadar sürecek. Kısa süreliğine kampanyalı fiyatlarla kütüphaneye eklenebilecek 10 dolar altı oyunlar arasından bazı öneri oyunları derledik. İşte bu büyük indirim sezonundaki öneri listemiz.

Steam Yaz İndirimi 2024’te 10 dolar altı oyun önerilerimiz

Cities: Skylines

Cities: Skylines, klasik şehir simülasyonunun modern bir versiyonudur. Oyun, şehir kurma deneyiminin bazı köklü kinayelerini genişletirken, gerçek bir şehir yaratmanın ve sürdürmenin heyecanını ve zorluklarını gerçekleştirmek için yeni oyun öğeleri sunuyor.

Stranded: Alien Dawn

Stranded: Alien Dawn’da yeni bir dünyaya gir. Küçük bir mahsur kalmış grubun kaderini senin eline veren bir gezegende hayatta kalma simülasyonu. Zorlayıcı stratejik oynanışla hikayeni şekillendirirken kazazedelerini korumak için hayati kararlar ver.

Planet Zoo

Planet Zoo’da yaban hayatı için bir dünya inşa edin.

Europa Universalis 4

Europa Universalis IV dört dramatik yüzyıl boyunca bir ulusun kontrolünü sana veriyor. Ülkeni yönet ve eşi benzeri görülmemiş özgürlük, derinlik ve tarihsel tutarlılıkla dünyanın hakimi ol. Dünyanın tarihini yeniden yaz ve çağlara meydan okuyacak bir imparatorluk inşa et.

Dawn of Man

Kadim insanlardan oluşan bir yerleşime komuta edin, hayatta kalma mücadelelerinde onlara çağlar boyunca rehberlik edin. Avlayın, toplayın, aletler yapın, savaşın, yeni teknolojileri araştırın ve çevrenin size getireceği zorluklarla yüzleşin.

Transport Fever 2

Transport Fever 2 ile klasik ulaşım simülasyonu türü yeni bir altın standarda kavuşuyor. Kara, deniz ve hava yoluyla ulaşım rotalarında gezinerek yepyeni bir dünyayı keşfedin. İlerleme ve refah yolunu bulsun!

Farming Simulator 22

Çiftliğini kur ve keyfini sürmeye başla! Hasadı yap, hayvanları yetiştir, ürünleri yönet ve her mevsime özgü, farklı zorlukların üstesinden gel.

Kena: Bridge of Spirits

Keşifle hızlı dövüşü birleştiren hikaye odaklı aksiyon ve macera oyunu. Kutsal Dağ Tapınağı’nı arayan genç bir Ruh Rehberi olan Kena olarak geçmişi çöz. Kena’nın sevimli (ancak güçlü) ruh arkadaşı Rot’un yardımıyla unutulmuş bir köyde sıkışıp kalmış ruhları serbest bırakmaya yardım et.

Hearts of Iron 4

Zafer parmaklarınızın ucunda! Ulusunuza liderlik etme yeteneğiniz en üstün silahınızdır; strateji oyunu Hearts of Iron IV, 2. Dünya Savaşı’nda herhangi bir ulusun komutasını ele almanızı sağlar; dünya tarihinin en ilgi çekici çatışması.

Bramble: The Mountain King

Bramble karanlık İskandinav fabllarından ilham alan bir dünyada geçen sert bir macera oyunudur. Kız kardeşini kurtarma girişiminde Bramble’ın güzel ama tehlikeli ve çarpık diyarını keşfet. Harikulade bir manzarayı aş ve Bramble’ın birçok korkunç yaratığıyla ölümcül karşılaşmalardan sağ çık.

Company of Heroes

2. Dünya Savaşı oyun deneyimi sunan Company of Heroes, kahraman askerlerin fedakarlıklarını, savaşın harap ettiği ortamları ve dinamik savaş alanlarını hayata geçirerek RTS’yi yeniden tanımlıyor.

Mount & Blade 2: Bannerlord

Strateji/Aksiyon RYO. Karakterini yarat ve diplomasi, zanaat ve ticaretle ilgilenirken, bir yandan da devasa bir orta çağ sandbox haritasında yeni topraklar fethet. Derin ve sezgisel dövüş sistemini kullanarak gerçek zamanlı büyük savaşlarda birliklerine önderlik et ve askerlerinle birlikte savaş.

Valheim

Viking kültüründen ilham alan, yöntemsel olarak oluşturulmuş bir arafta geçen, 1-10 oyunculu acımasız bir keşif ve hayatta kalma oyunu. Odin’in himayesine layık bir destana giden yolda savaşın, inşa edin ve fethedin!

Satisfactory

Satisfactory, bir parça keşif ve dövüş de içeren, birinci şahıs açık dünya fabrika inşası oyunudur. Tek başına ya da arkadaşlarınla oyna, bir uzaylı gezegenini keşfet, çok katlı fabrikalar kur ve taşıma bandı cennetine adım at!

The Long Dark

Long Dark, jeomanyetik bir felaket sonrasında oyuncular engin buzlu bir doğayı keşfederken kendi başlarının çaresine bakmak zorunda oldukları, insanı düşünmeye ve keşfetmeye yönlendiren bir hayatta kalma mücadelesidir. Zombi falan yok; sadece sen varsın ve karşında da soğuk ve Doğa Ana’nın sana

Far Cry 6

Çağdaş bir devrimci gerilla mücadelesinin adrenalin yüklü dünyasına hoş geldin. Muhteşem mekanlar, içgüdüsel silahlı mücadele ve muazzam çeşitlilikte oynanış deneyimleri ile savaşa atılmanın tam zamanı.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, başarılı planlamanın ve planları uygulamanın zafer kazandırdığı özel, taktiksel bir takım tabanlı nişancı oyunudur.

Assassin’s Creed Valhalla

Efsanevi Viking savaşçısı olarak şanlı bir mücadeleye atılın. Düşmanlar üzerine akınlar yapın, yerleşiminizi genişletin, egemenliğinizi pekiştirin.

Sifu

Sifu muhteşem Kung Fu dövüş mekaniklerine ve bir intikam yolculuğuna çıkmanı sağlayacak sinematik dövüş sanatları aksiyonuna sahip gerçekçi bir üçüncü şahıs dövüş oyunu.

Anno 1800

Anno 1800’de Sanayi Devriminin Lideri Ol! Tüm zamanların en heyecan verici ve hızlı değişen dönemlerinden birini yaşayın. Yeni teknolojileri, kıtaları ve toplumları keşfedin. Hayal gücünüzle yeni bir dünya kurun!

Assassin’s Creed Odyssey

Assassin’s Creed Odyssey’de kendi kaderine hükmet. Kimsesiz bir garip adamdan yaşayan bir efsane olmaya giden bir yolculuğa çık. Kendi geçmişinin sırlarını keşfederken Antik Yunanistan’ın kaderini de değiştir.

Assassin’s Creed IV Black Flag

Yıl 1715. Korsanlar Karayipler’i yönetiyor ve yolsuzluğun, açgözlülüğün ve zulmün yaygın olduğu kendi kanunsuz Cumhuriyetlerini kurdular. Bu kanun kaçaklarının arasında Edward Kenway adında atılgan genç bir kaptan da var…


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.