Oyun HaberleriPC

Steam Yaz İndirimi 2024’te 20 dolar altı oyun önerilerimiz

0

Steam Yaz İndirimi 2024 başladı. Oyuncuların büyük bir merakla beklediği Steam Yaz İndirimi listemizde 20 dolar altı oyun önerilerimizi paylaşıyoruz!

Enshrouded

Steam Yaz İndirimi 11 Temmuz 2024’e kadar sürecek. Kısa süreliğine kampanyalı fiyatlarla kütüphaneye eklenebilecek 20 dolar altı oyunlar arasından bazı öneri oyunları derledik. İşte bu büyük indirim sezonundaki öneri listemiz.

Steam Yaz İndirimi 2024’te 20 dolar altı oyun önerilerimiz

Manor Lords

Manor Lords, kapsamlı şehir kurma mekanikleri, devasa taktiksel savaşlar ile karmaşık ekonomik ve sosyal simülasyonlar içeren bir ortaçağ strateji oyunudur. Bir ortaçağ lordu ol ve topraklarına hükmet. Mevsimler geçer, iklimler değişirken, şehirler yükselir ve düşer.

Red Dead Redemption 2

175 kez Yılın Oyunu ödülü ve 250 kez tam puan değerlendirme alan Red Dead Redemption 2 yeni çağın şafağında Vahşi Batıda Artur Morgan ve Van der Linde çetesinin hikayesini anlatan görkemli bir onur ve sadakat destanı. Ayrıca, paylaşımlı ve canlı Red Dead Online dünyasına da erişim sağlıyor.

Tropico 6

El Presidente geri döndü! Tropico adasında korkulan bir diktatör ya da barışsever bir devlet adamı olduğunuzu bir kez daha kanıtlayın ve dört farklı dönem boyunca kendi muz cumhuriyetinizin kaderini şekillendirin.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto V’in PC sürümü, oyunculara 4k ve ötesinde çözünürlükle ve saniyede 60 kare tazeleme hızıyla Los Santos ve Blaine County dünyasını keşfetme fırsatını sunuyor.

Horizon Zero Dawn Complete Edition

Makinelerin yönettiği geleceğin Dünyasındaki gizemleri ortaya çıkarmak için Aloy’un efsanevi görevini deneyimleyin. Bu ödüllü aksiyon rol yapma oyununda avınıza karşı yıkıcı etkiye sahip taktiksel saldırılar düzenleyin ve muazzam bir açık dünyayı keşfedin!

Ultimate General: Civil War

Ultimate General: Civil War, taktiksel, gerçek zamanlı bir strateji savaş oyunudur. ABD tarihinin en kanlı dönemini, 1861-1865 Amerikan İç Savaşı’nı deneyimleyin.

Grounded

Dünya çok geniş, güzel ve tehlikeli bir yer; özellikle de bir karınca boyutuna küçültüldüğünüzde. Arka bahçenizdeki tehlikelerden kurtulmak için savaşan dev böcek sürülerinin yanında gelişebilecek misiniz?

Football Manager 2024

Futbolun en prestijli turnuvalarında rakiplerini domine etmeye hazır dünya sınıfı bir takım inşa et. Futbolda yüceliğin peşindeyken ilerleme asla durmaz.

Crusader Kings 3

Sev, savaş, entrika çevir ve yücel. Crusader Kings III’ün büyük stratejisinde soylu hanenin mirasını belirle. Orta Çağ’ın geniş ve destansı simülasyonunda hanedanlığının soyunu yönetirken ölüm yalnızca bir başlangıç.

Age of Mythology: Extended Edition

Mitoloji Çağı geri döndü! Tam Steamworks entegrasyonu ve gelişmiş özelliklerle yükseltilmiş bu klasikte tanrınızı seçin ve savaş alanına çıkın.

Enshrouded

Sen Flameborn, ölmekte olan ırkın son umudu. Uyan, bozulan sisin köklerini kazı ve krallığının kaybettiği güzelliği geri al. Geniş bir dünyada epik bir maceraya atıl, zorlu patronları yen, 16 oyuncuya kadar destekli bu hayatta kalma aksiyon RPG’sinde yolunu çiz.

Jagged Alliance 3

Grand Chien, seçilmiş başkanın kaybolması ve “The Legion” adı verilen milis gücünün ülkenin kontrolünü eline almasıyla birlikte kaosa sürüklenir. Bu sevilen serinin devam oyununda paralı asker tut, eşsiz karakterlerle tanış ve sıra tabanlı derin taktiksel çatışma yap.

Workers & Resources: Soviet Republic

Karmaşık üretim zincirleri ve simüle edilmiş küresel ekonomiye sahip bu şehir inşa etme oyununda, fakir bir ülkeyi endüstriyel süper güce dönüştürerek bir Sovyet cumhuriyeti kur. Eğitimden çalışmaya, parti sadakatinden suça kadar pek çok alanda vatandaşlarını yönet.

Medieval Dynasty

Medieval Dynasty ile Orta Çağ’da avlan, hayatta kal, inşa et ve lider ol. Orta Çağ Hanedan’ını kur ve başarısının uzun süreli olmasını sağla veya tüm bunları yapmaya çalışırken öl! Tek başına veya arkadaşlarınla birlikte oynayarak Orta Çağ deneyiminin zirvesini yaşa.

Rust

Rust’ta tek amaç hayatta kalmaktır. Her şey ölmenizi istiyor; adanın yaban hayatı ve diğer sakinleri, çevre ve hayatta kalan diğer kişiler. Bir gece daha dayanmak için ne gerekiyorsa yapın.

Days Gone

Salgın sonrası ölümün kol gezdiği Amerika’da motosiklet sür ve savaş. Bu açık dünya aksiyon-macera oyununda, yaşamak için bir neden arayan ve hayatta kalmak için savaşarak Bozuk Yol’da motosiklet süren bir başıboş ve ganimet avcısı Deacon St. John olarak oyna.

Sons Of The Forest

Kayıp bir milyarderi bulmak için uzak bir adaya gönderiliyorsunuz ve kendinizi yamyamların istila ettiği bir cehennem ortamında buluyorsunuz. Bu korkunç yeni açık dünya hayatta kalma korku simülatöründe tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte zanaat yapın, inşa edin ve hayatta kalmak için mücadele edin.

Sea of Thieves: 2024 Edition

Sea of Thieves bu özel sürümle oyunun çıkışının beşinci yılını kutluyor. Bu sürümde oyunun çıkışından beri eklenen kalıcı içeriklerin de dâhil olduğu ana kopyasının yanı sıra 10.000 altın bonusu ve Avcı Palası, Tabanca, Pusula, Şapka, Ceket ve Yelken gibi çeşitli Avcı kozmetikleri bulunuyor.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.