Oyun HaberleriPC

Steam Yaz İndirimi 2024’te 30 dolar altı oyun önerilerimiz

0

Steam Yaz İndirimi 2024 başladı. Oyuncuların büyük bir merakla beklediği Steam Yaz İndirimi listemizde 30 dolar altı oyun önerilerimizi paylaşıyoruz!

Baldur’s Gate 3

Steam Yaz İndirimi 11 Temmuz 2024’e kadar sürecek. Kısa süreliğine kampanyalı fiyatlarla kütüphaneye eklenebilecek 10 dolar altı oyunlar arasından bazı öneri oyunları derledik. İşte bu büyük indirim sezonundaki öneri listemiz.

Steam Yaz İndirimi 2024’te 30 dolar altı oyun önerilerimiz

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077, karanlık bir gelecekte güç, gösteriş ve vücut modifikasyonu çılgınlığına kapılmış Night City kümekentinde geçen bir açık dünya aksiyon macera hikâyesidir.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy, insanı içine çeken, açık dünyaya sahip bir RPG oyunudur. Şimdi ipleri elinize alarak büyücülük dünyasında kendi maceranızın tam ortasındaki yerinizi alabilirsiniz.

Baldur’s Gate 3

Partini topla ve dostluk, ihanet, fedakârlık, hayatta kalma ve mutlak güç arzusuyla dolu bir hikâyede Unutulmuş Diyarlar’a dön.

God of War

Olimpos Tanrılarından aldığı intikamın üzerinden yıllar geçen Kratos, artık İskandinav Tanrılarının ve canavarlarının diyarında sıradan bir insan olarak yaşıyor. Bu sert ve acımasız dünyada hayatta kalabilmek için savaşmak ve oğluna da aynısını öğretmek zorunda.

UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu

Geçmişleriyle yüzleşip kendi miraslarını inşa eden Nathan Drake ve Chloe Frazer’la kendi ayrı maceralarında oynayın. Bu oyun UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu ve UNCHARTED: Kayıp Miras’ı içeriyor.

Street Fighter 6

Capcom’un en yeni mücadelecisi geliyor! Street Fighter 6, 2 Haziran 2023’te piyasaya çıkıyor ve Street Fighter serisinin bir sonraki evrimini temsil ediyor. Street Fighter 6; Dünya Turu, Dövüş Alanı ve Savaş Merkezi dahil olmak üzere üç oyun modunu barındırıyor.

TEKKEN 8

Efsanevi dövüş oyunu serisinin yeni bölümü olan TEKKEN 8 için hazırlan.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.