Oyun HaberleriPC

Steam Yaz İndirimi 2024’te 5 dolar altı oyun önerilerimiz

0

Steam Yaz İndirimi 2024 başladı. Oyuncuların büyük bir merakla beklediği Steam Yaz İndirimi listemizde 5 dolar altı oyun önerilerimizi paylaşıyoruz!

Hades

Steam Yaz İndirimi 11 Temmuz 2024’e kadar sürecek. Kısa süreliğine kampanyalı fiyatlarla kütüphaneye eklenebilecek 5 dolar altı oyunlar arasından bazı öneri oyunları derledik. İşte bu büyük indirim sezonundaki öneri listemiz.

Steam Yaz İndirimi 2024’te 5 dolar altı oyun önerilerimiz

Forza Horizon 4

15 Aralık’tan itibaren dijital mağazalardan kaldırılacak. Ancak kütüphanenizde kalacak. Son fırsat!

Dünyanın en harika otomobil festivalinde dinamik sezonlar her şeyi değiştiriyor. Tek başınıza veya başkalarıyla takım oluşturup paylaşımlı, açık bir dünyada güzel ve tarihi Büyük Britanya’yı keşfedin.

Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance Kutsal Roma İmparatorluğu topraklarında destansı bir maceraya katılabileceğin hikâye odaklı, açık dünya bir rol yapma oyunudur. İstilacılarla savaş, yenilikçi görevlere çık, etkili kararlar ver ve ailenin intikamını al.

Beyond: Two Souls

Elliot Page ve Willem Dafoe gibi Hollywood yıldızlarının rol aldığı eşsiz bir psikolojik gerilim olan Beyond: Two Souls, Jodie Holmes’un sıra dışı yaşamını oynarken sizleri heyecan verici bir dünya yolculuğuna çıkarıyor.

Urbek City Builder

Urbek, gece hayatı bölgesinden sanayi bölgesine kadar kendi mahallelerinizi inşa edebileceğiniz bir şehir kurma oyunudur. Daha verimli yapılar inşa etmek için eğitimli bir nüfusa sahip olmadan doğal kaynaklarınızı tüketmeyin.

Total War: Napoleon – Definitive Edition

1811 ile 1814 yılları arasında İspanya Yarımadası’nı kasıp kavuran yoğun çatışmayı konu alan Yarımada Harekatı’na katılın.

Total War: Empire – Definitive Edition

Denizlere hakim olun, karaları kontrol edin, yeni bir ulus yaratın ve dünyayı fethedin.

Knights of Honor 2: Sovereign

Kral ol ve bu yeni, ortaçağda geçen gerçek zamanlı büyük stratejide Avrupa için savaş. Bölgeleri yönet, orduları topla, diplomasi yürüt ve casusluk yap. Yol açıldı: Halkının gerçek Hükümdarı ol ve onları zafere taşı.

Alan Wake

Karanlık Varlık, küçük Bright Falls kasabasında kol geziyor ve Alan Wake’i, gizemi çözme ve aşkını kurtarma mücadelesinde akıl sağlığının eşiğine getiriyor.

Rise of Nations: Extended Edition

Rise of Nations geri döndü! Güncellenmiş klasiği tam Steamworks entegrasyonu ve gelişmiş özelliklerle oynayın!

Age of Empires 2: Definitive Edition

Age of Empires II: DE, 3 yeni sefer ve 4 yeni Medeniyet ile birlikte “The Last Khans”ı da içermektedir. Sık sık yapılan güncellemeler arasında etkinlikler, ilave içerikler, yeni oyun modları ve son İşbirliği modunun dâhil olduğu gelişmiş özellikler de yer alıyor!

Little Nightmares

Seni çocukluk korkularınla yüzleştirecek tuhaflıklarla dolu karanlık bir hikaye olan Little Nightmares’e bırak kendini! Six’in Ağız’dan kaçmasına yardım et – burası, mideye indirecekleri bir sonraki avın peşinde olan ruhların yaşadığı engin, gizemli bir kanaldır…

Total War: Medieval 2 – Definitive Edition

Batı tarihinin en çalkantılı dönemine yayılan bölge ve güç arayışınız sizi Avrupa’ya, Afrika’ya, Orta Doğu’ya ve hatta Yeni Dünya’nın kıyılarına götürüyor.

Batman: Arkham Knight

Yeni nesil platformlar için özel olarak geliştirilen Batman: Arkham Knight, Rocksteady’nin benzersiz tasarımlı Batmobile versiyonunu tanıtıyor.

Hades

Bastion, Transistor ve Pyre’ın yaratıcılarının hazırladığı bu rogue-like zindan tarayıcısında Yeraltı Dünyasını kesip keserek ölülerin tanrısına meydan okuyun.

Stardew Valley

Toprakla geçinmeyi ve bu aşırı büyümüş tarlaları gelişen bir eve dönüştürmeyi öğrenebilir misiniz?


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.