Oyun HaberleriPCPlayStation

Stray, temmuzda PC, PS4 ve PS5’e geliyor!

0

Yalnız ve kaybolmuş, ailesinden uzak kedi eve dönüş yolunu bulmaya çalışıyor. Stray, 19 Temmuz’da geliyor. State of Play etkinliğinde çıkış tarihi duyurulan oyun PC, PS4 ve PS5’de yer alacak.

Stray ekibinin yüzde sekseni en az bir kediye sahip!

PlayStation cephesinden haziran ayının ilk günlerinde taptaze yapılan State of Play etkinliğinde evin yolunu bulmaya çalışan sokak kedisinin maceraları temmuzda oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Stray, yalnız ve kayıp, yetmezmiş gibi aileden uzak evi bulmaya çalışan kedinin mücadelesine götüren bir bağımsız (indie), macera oyunu olarak sunuluyor.

Annapurna Interactive’in yayıncısı olduğu Stray’in geliştiricisi ise BlueTwelve Studio

Siber bir şehirde geçen Stray’de dünyayı bir kedinin gözünden görme fırsatının yanında neon ışıklı sokaklarla karanlık ortamlar arasında gizemli maceralar sunmaya hazırlanan oyundan birkaç dakikalık video saatler önce yayınlandı.

PS4 ve PS5’de yerini almaya hazırlanan Stray için yerelleştirme ile Türkçe dil desteği de bulunuyor olacak. Unutulmuş bir siber şehirden kaçıp evin yolunu bulmaya çalışan sokak kedisinin hikayesini baz alan Stray için planlanan çıkış tarihi 19 Temmuz 2022 olarak duyuruldu.

Stray

Diren Eyidoğan
Oyun Günlüğü Yazarı - 2021'den bu yana haberler ve dosyalar hazırlıyor.
    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments