Oyun HaberleriZ - OG

Summer Game Fest 2022 dolu dolu geçti: İşte tüm detaylar!

0

Summer Game Fest, Geoff Keighley’in sunumuyla yaklaşık 3 saat sürdü. Büyük bir beklentiye girilmemesi konusunda uyarılarda bulunan Keighley’e rağmen gecede önümüzdeki yılın büyük oyunları, birkaç sürpriz ve yeni oynanış videoları gösterildi.

Geoff Keighley

Video oyun dünyasının büyük bir merakla beklediği Summer Game Fest, Kanadalı bir video oyun gazetecisi ve televizyon sunucusu Geoff Keighley‘in sunumuyla yaklaşık 3 saat sürdü. The Last of Us: Part 1 Remake gecenin sürprizi olurken, Call of Duty: Modern Warfare 2 ve The Callisto Protocol gibi büyük yapımların da ilk oynanış videoları gösterildi.

Summer Game Fest’te onlarca oyun duyuruldu, sizler için öne çıkan büyük duyuruları sıraladık:

Aliens: Dark Descent, 2023’te geliyor!

Aliens serisinin yeni oyunu Aliens: Dark Descent, PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One ve PC’ye 2023 yılında gelecek.


The Callisto Protocol oynanış videosu yayımlandı

Dead Space geliştiricilerinin yeni korku oyunu The Callisto Protocol’un ilk oynanış videosu gösterildi. Oyunun 2 Aralık’ta çıkacağı açıklandı.


Call of Duty: Modern Warfare 2’nin ilk oynanış videosu gösterildi

Summer Game Fest’te gösterilen Call of Duty: Modern Warfare 2’nin ilk oynanış videosunda su ve rüzgar fiziği ön plana çıkarıldı. Oyun 28 Ekim’de BattleNet ve Steam’in yanında PlayStation ve Xbox’a da gelecek.


Flashback’in devam oyunu geliyor!

Fransız oyun stüdyosu Microids tarafından geliştirilen 1992’de sinematik platform oyunu türünün kurulmasına yardımcı olan Flashback’ın devam oyunu, 30 yıl aradan sonra 2020’de PlayStation, Xbox, PC ve Nintendo Switch’e geliyor.


Bilim kurgu oyunu Fort Solis duyuruldu!

Geliştiricisinin sıkı bir gerilim filmi olarak tanımladığı tek oyunculu üçüncü şahıs gerilim oyunu Fort Solis, PC için duyuruldu.


2012 yılında duyurulan Rutin, geliştirilmeye devam ediyor!

On yıl ertelenen Rutin, tehlikeli robotlarla dolu bir uzay gemisinde ürkütücü bir korku atmosferi vaat ediyor.


Bilimkurgu RTS oyunu Stormgate duyuruldu

StarCraft ve Warcraft eski geliştiricilerinin kurduğu Frost Giant Studios tarafından geliştirilen gerçek zamanlı strateji oyunu Stormgate duyuruldu.


Macera strateji oyunu Highwater duyuruldu!

Golf Club: Wasteland geliştiricisi Demagog’un macera strateji oyunu Highwater duyuruldu.


Marvel’s Midnight Suns 7 Ekim’de geliyor!

Geçen yıl Gamescom’da duyurulan Firaxis Games’in Marvel’s Midnight Suns oyunu 7 Ekim’de çıkıyor!


Naughty Dog’un büyük haberi! The Last of Us Part 1 Remake PS5 ve PC’ye geliyor!

The Last of Us’ın geliştiricisi Naughty Dog’un büyük haberi Summer Game Fest’ten önce sızdırılmıştı. 2 Eylül’de PlayStation 5 için The Last of Us Part 1’in yeniden yapımı gelecek ancak PC sürümü için bir tarih verilmedi.

The Last of Us Part 1 Remake gecenin büyük haberiydi ancak bir diğer haber ise Naughty Dog’un ‘çok benzersiz bir hikaye olarak tanımladığı yeni çok oyunculu oyunu oldu. Neil Druckmann, projenin The Last of Us Part 2’nin çok oyunculu modu olarak başladığını ve daha sonra -henüz isimlendirilmemiş- oyuna evrildiğini açıkladı.

Bu konsept oyun, kıyamet sonrası San Francisco’da geçecek ve “yepyeni bir karakter kadrosu” içerecek. Naughty Dog, gelecek yıl daha fazla haber geleceğine söz verdi.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.