Oyun HaberleriPC

Tarihi şehir kurma strateji oyunu Land of the Vikings erken erişime çıktı!

0

Viking döneminde geçen şehir kurma strateji oyunu Land of the Vikings, erken erişime çıktı.

Land of the Vikings

Ankara merkezli Türk oyun stüdyosu Laps Games tarafından geliştirilen ve Hollanda merkezli video oyun yayıncısı Iceberg Interactive tarafından da bugün yayımlanan Viking döneminde geçen şehir kurma strateji oyunu Land of the Vikings, erken erişime çıktı.

Laps Games, oyunun Steam üzerinden PC platformuna geleceğini açıkladı. Oyun erken erişim aşamasının ardından Türkçe dil desteğine kavuşacak.

Land of the Vikings hakkında!

Land of the Vikings’de oyuncular yeni bir Viking köyünün Jarl rolünü üstlenecek. Akıllı bir Jarl, kaynakları yönetmeli, zorlu koşullardan ve düşman baskınlarından sağ çıkmalı ve diğer Vikinglere sosyal çatışmalarda birlikte çalışmaları için rehberlik etmelidir.

Köylerini gelişen bir şehre dönüştürmek oyunculara kalmış. Ama tabii ki bu yolda tamamen kendi başlarına değiller; İskandinav tanrıları, ibadetleri karşılığında oyunculara farklı bonuslarla yardım ediyor.

Büyük ilgi gördü!

Türk yapımı strateji ve şehir kurma oyunu, Steam’de de listeye girmeyi başardı.

Land of the Vikings fiyatı!

Land of the Vikings, Türkiye’de 50 TL’den satışa sunuldu. (15 Kasım’a kadar 45 TL) Erken erişim sürecinin ardından oyunun fiyatının artması bekleniyor. Yurt dışında ise oyunun fiyatı 19 dolar olacak.

Land of the Vikings sistem gereksinimleri

Şehir kurma ve strateji oyunu Land of the Vikings için önerilen ve minimum sistem gereksinimleri için buraya tıklayın.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.