MobilOyun Haberleri

Tencent, Elden Ring mobil üzerinde çalışıyor!

0

FromSoftware’in yüzde 16 hissesine sahip olan Tencent’in ‘Genshin Impact’ten esinlenerek’ Elden Ring mobil üzerinde çalıştığı bildirildi.

Elden Ring

FromSoftware tarafından geliştirilen ve Bandai Namco Entertainment tarafından yayımlanan ayrıca Hidetaka Miyazaki‘nin oyun yönetmeni ve George R. R‘nin ise yazarı olduğu Elden Ring’in mobil versiyonu üzerinde çalışmaların başladığı belirtildi.

Reuters’ta yer alan habere göre, FromSoftware’in yüzde 16 hissesine sahip olan Tencent’in ‘Genshin Impact‘ten esinlenerek’ Elden Ring mobil üzerinde çalıştığı bildirildi. Yine aynı habere göre Tencent’in mobil oyuna uyarlamak için çalışma içinde olduğu ancak ilerlemenin “yavaş” olarak tanımlandığını açıklandı.

Tek oyunculu, birinci sınıf bir aksiyon rol yapma oyunu olan Elden Ring’in oyun tasarımı ile Tencent’in Genshin Impact’e benzer uygulama içi satın alımlarla desteklenen ücretsiz oynanabilen bir iş modeliyle çalışması çelişkili olarak görülüyor.

Elden Ring mobil için resmi açıklama bekleniyor. 2022’de yılın oyunu seçilen oyunun Shadow of the Erdtree DLC’si de bekleniyor.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.