Oyun HaberleriPCPlayStation

Test Drive Unlimited Solar Crown bekleyenlere kötü haber

0

Test Drive Unlimited Solar Crown bekleyenlere kötü haber geldi. Oyunun PC platformu için gelecek versiyonu 2023 yılına ertelenirken, Xbox One ve PS4 versiyonları ise iptal edildi.

Test Drive Unlimited Solar Crown

“Serinin hayranlarının bu kadar büyük desteğiyle, birçoğunuzun hayal kırıklığına uğrayacağını biliyoruz,” diyen Nacon, oyunun gelecek yıla ertelenmesiyle ilgili olarak, “ancak Test Drive Unlimited Solar Crown ile hedefimiz onu dünyadaki en parlak oyun deneyimi haline getirmek” açıklamasını yaptı.

PS4 ve Xbox One’dan kaldırıldı

Nacon’un geliştiriciliğini yaptığı Test Drive Unlimited Solar Crown için çıkış tarihi de ertelendi. İlk olarak 22 Eylül’de piyasaya çıkacağı açıklanan oyun PC için 2023 yılına ertelendi. Asıl kötü haber ise konsol oyuncularına geldi. Test Drive Unlimited Solar Crown, Xbox One ve PS4’e gelmeyecek.

Test Drive Unlimited Solar Crown, Test Drive döngüsünün bir parçası olan açık dünya yarış oyunu serisinin üçüncü bölümü olacak. Oyun, portföyünde V-Rally 4, FlatOut 4: Total Insanity, TT Isle of Man: Ride on the Edge veya WRC serisi gibi yarış oyunlarını içeren Kylotonn stüdyosu tarafından geliştirilme aşamasında ve 2016’dan beri markayı yöneten Nacon tarafından piyasaya sürülecek.


Bora Aslan
Oyun Günlüğü Haber Editörü