Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Test Drive Unlimited Solar Crown çıkış tarihi açıklandı

0

Uzun süredir ertelenen devasa çok oyunculu, açık dünya, simülasyon ve yarış oyunu Test Drive Unlimited Solar Crown, 12 Eylül 2024’te PC ve yeni nesil konsollara gelecek.

Test Drive Unlimited Solar Crown

Paris merkezli video oyun stüdyosu KT Racing (Kylotonn) tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından da yayımlanacak devasa çok oyunculu, açık dünya, simülasyon ve yarış oyunu Test Drive Unlimited Solar Crown, uzun yıllar süren ertelemelerin ardından nihayet 12 Eylül 2024’te PlayStation 5, Xbox X ve S Serisi, Nintendo Switch, Microsoft Windows platformlarına gelecek.

Hong Kong Adası’nda özgürce keşfe çıkacağınız oyunda yarışlara katılacak ve gerçek oyuncularla etkileşim kuracaksınız. 10 ay önce oyunun temel mekanikleri tanıtılmıştı. Aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

Test Drive Unlimited Solar Crown, ilk olarak 2022 yılında çıkması bekleniyordu ancak daha sonra oyunun 2023 yılına ertelendiği, Xbox One ve PS4 versiyonları ise iptal edildiği duyurulmuştu. Tekrar ertelenen oyunun 2024 yılında çıkması bekleniyordu. Ve nihayet çıkış tarihi 12 Eylül olarak netleşti.

Lansman tarihi yaklaşan oyun için tanıtım fragmanları yayımlanmaya da devam ediyor.

Test Drive Unlimited Solar Crown’da hangi araçlar yer alacak?

Test Drive Unlimited Solar Crown; Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge ve Apollo gibi en prestijli markalar dahil gözalıcı birçok arabayı sürme imkânı sunacak.

Test Drive Unlimited Solar Crown haritası ne kadar büyük?

Çeşitli ve yoğun arazilerdeki toplam 600 kilometrelik (375 mil) yollarıyla birebir ölçekte yeniden yaratılan Hong Kong Adası’nda doyasıya rekabet yaşanacak.

Test Drive Unlimited Solar Crown

Test Drive Unlimited Solar Crown Türkçe mi?

Tam on altı farklı dil desteğine sahip oyunda Türkçe alt yazı ve arayüz desteği de olacak.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.