Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

The Alters oynanış videosu yayımlandı!

0

Macera, hayatta kalma ve üs kurma öğelerine sahip bilim kurgu oyununu The Alters için oynanış videosu yayımlandı.

Polonyalı video oyun stüdyosu 11 bit studios tarafından geliştirilen ve 2024’te yayımlanacak Macera, hayatta kalma ve üs kurma öğelerine sahip bilim kurgu oyununu The Alters için oynanış videosu yayımlandı.

Xbox Partner Preview mart 2024 etkinliğinde gösterilen oyun, sıradan bir işçi olan Jan Dolski’nin uzak bir gezegende yalnız başına mahsur kalmasını ve hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

Gidecek hiçbir yeri olmayan Jan’ın tek hayatta kalma umudu ise hareketli üssünde ona yardımcı olacak insanlar bulmaktır. Peki bunu nasıl olacak? Doğaçlama bir şekilde ilerleyen Jan, bölgede bulunan Rapidyum maddesini kullanarak kendisinin alternatif versiyonları olan Alterleri oluşturur.

Jan’ın alterleri, onun hayatıyla alakalı spesifik bir değişikliğin sonucunda ortaya çıktığı için her birinin kendine has bir kişiliği ve geçmişi var. Jan eve dönebilmek için hem alterleri ile iyi anlaşmalı hem de geçmişinde verdiği bazı önemli kararlarla yüzleşmeli.

Jan’ın iniş yapmak zorunda kaldığı gezegen, yüzünü yavaşça devasa bir güneşe dönüyor. Bu da radyasyon seviyesinin çok kısa bir sürede ölümcül hâle gelebileceğini gösteriyor. Bu acımasız gezegende hayatta kalmak ölümcül bir yarış gibi, bu nedenle Jan’ın yaşadığı üs sürekli hareket hâlinde olmalı. Çorak bölgelerde ilerlemek için yemek, yakıt ve diğer değerli kaynaklara ihtiyacın var. Neyse ki üssün, gezegenin yüzeyinden bu kaynakları çıkarabilir durumda.

The Alters ne zaman çıkacak?

The Alters’in 2024’te PlayStation 5, Microsoft Windows, Xbox X ve S Serisi platformlara geleceği duyurulsa da tam tarih belli değil. Ayrıca oyunun fiyatı da henüz açılanmadı.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.