Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

The First Descendant çıkış tarihi açıklandı

0

Oynaması ücretsiz rol yapma, üçüncü şahıs nişancı oyunu The First Descendant, 2 Temmuz 2024’te PC ve konsollara gelecek.

The First Descendant

Japonya ve Güney Kore merkezli bir video oyunu şirketi olan Nexon Games tarafından geliştirilen ve Nexon tarafından da yayımlanacak olan üçüncü şahıs işbirlikçi (Co-op) aksiyon RPG nişancı oyunu The First Descendant, 2 Temmuz 2024’te PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox X ve S Serisi, Xbox One, Microsoft Windows platformuna gelecek.

Unreal Engine 5 kullanan ilk oynaması ücretsiz oyun olacak The First Descendant, Summer Game Fest’te oyuncuları etkileyici bir fragmanla karşıladı.

Oyunun benzersiz beceri setleri, serbest hareketleri ve zincirleme eylemlerle çeşitli karakterlerden oluşan heyecan verici savaşlarını Grappling Hooks, renkli ateşli silahlar ve ek efektler aracılığıyla deneyimleyeceksiniz.

Bir karakteri 3 silah, 4 ikincil aksesuar ve çeşitli alt silahlarla donatabilirsiniz. Elbette bir karakteri veya ateşli silah istatistiklerini geliştirecek veya yeni bir yetenek ekleyecek öğeler de olacak. Çeşitli ekipmanlar büyüme için gerekli bir unsurdur ve bunları oyun içindeki senaryo görevlerini tamamlayarak veya işbirliğinin çok önemli olduğu ve büyük patronlarla yapılan savaşlarda Dünya Görevlerinde elde edebilirsiniz.

The First Descendant Türkçe mi?

On iki farklı dil desteğine sahip The First Descendant, Türkçe alt yazı ve arayüz desteğine sahip değil.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.



Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.