Oyun HaberleriPCPlayStation

The First Descendant resmen duyuruldu

0

Nexon, The First Descendant adlı Unreal Engine 5 motorunu kullanacak yeni bir üçüncü şahıs işbirlikçi (Co-op) aksiyon RPG nişancı oyununu duyurdu.

The First Descendant

Japonya ve Güney Kore merkezli bir video oyunu şirketi olan Nexon Games tarafından geliştirilen ve Nexon tarafından da yayımlanacak olan üçüncü şahıs işbirlikçi (Co-op) aksiyon RPG nişancı oyunu The First Descendant resmen duyuruldu ve ilk resmi fragmanı yayınlandı.

Daha önce resmi bir Sony fragmanında “Project Magnum” kod adı altında açıklanan (2,1 milyondan fazla görüntüleme alan) The First Descendant, Unreal Engine 5’te yerleşik yüksek kaliteli grafiklere sahip, oynaması ücretsiz bir yapım olarak karşımıza çıkacak.

The First Descendant hangi platformlara gelecek

UE5 ile yapılan ilk oynaması ücretsiz oyun olacak The First Descendant, Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S’de yayınlanmak üzere geliştiriliyor.

The First Descendant

The First Descendant PC kapalı beta başlıyor!

Nexon, 2022 ağustos ayında Gamescom oyun fuarında, The First Descendant hakkında daha fazla detay paylaşacak. Oyuncular için beta kayıtları artık oyunun Steam sayfasında mevcut. PC kapalı betasının bu sonbaharda başlaması planlanıyor.

The First Descendant Türkçe dil desteği

The First Descendant, Steam sayfasındaki ilk bilgilere göre Türkçe dil desteğiyle çıkmayacak.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.