Oyun HaberleriPCPlayStationSwitchXbox

The Long Dark 5. bölümü ‘Last Horizon’ için çıkış tarihi açıklandı

0

The Long Dark hikayesinin büyük bir merakla beklenen 5. bölümü ‘Last Horizon’ 24 Haziran’da hayranlarla buluşacak.

The Long Dark

Hinterland Studios tarafından geliştirilen ve 2014 yılında yayımlanan birinci şahıs hayatta kalma oyunu The Long Dark 5. bölümü ‘Last Horizon’ için nihayet çıkış tarihi açıklandı. Steam, Xbox, PlayStation, Epic Game Store platformlarına gelecek yeni bölüm ne yazık ki Switch sürüme bir ay sonra gelecek.

Nintendo sertifikasyon sürecindeki sorunlar nedeniyle bir hafta ertelendi. Nintendo Switch için temmuzun ilk hafta sonu beklemeniz gerekecek.

Gelin şimdi oyuna gelecek yeni özelliklere kısaca göz atalım:

  • Alfa yırtıcı Puma‘lar oyuna geliyor. (Bir bölgede çok uzun süre kalırsanız o bölgeyle ilgilenip orayı işgal ederler. Onlar taşınmadan önce çok sayıda uyarı alacaksınız ve bir bölgeyi işgal ettiklerinde de çok sayıda uyarı alacaksınız. )
  • Dağ Geçidi Bölgesi beşinci bölümde The Long Dark: Tales from the Far Territory’nin üçüncü ve son yeni bölgesi olacak. Dağ Geçidi, geçilebilecek çok sayıda dik ve sarp araziye sahip, şu ana kadarki en dikey bölge.
  • Ayrıca üçüncü ve son hikaye beşinci bölümle birlikte yayımlanacak. (Dağ Geçidi bölgesinde geçen bu üçüncü hikaye, ilk olarak “Signal Void”de başlayan ve “Buried Echoes”da devam eden Rüdiger hikayesini tamamlıyor.
  • Misery Mode (Sefalet Modu) Zoru seven oyuncular için yeni mod. Bu modu maksimuma çıkarmış ve yeni bir mücadele seviyesi arayan Interloper oyuncuları için özel olarak tasarlanmış yeni bir Deneyim Modu. Hala üzerinde çalışılıyor. Geliştirici notu: Elbette bu mod herkese uygun değil!
  • Yeni ölüm sistemi (Cheat Death System) – Bu sistem kayıt dosyalarınıza geri dönmenizi engelleyecek ancak her yeni oyuna dönüşte oyunu bir tık daha zorlaştıracak bir macera sunacak… Geliştirici notu: Ölümü her aldattığınızda, oyun sizin için giderek daha zor hale gelecektir ve ölümü üç defaya kadar aldatabilirsiniz (toplam 4 “ hayatları”). Son hayatınız çok zor olacak.

Beşinci bölüm güncelleme videosuna 24 Haziran’da buradan ulaşabilirsiniz.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.



Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.