Oyun HaberleriPCPlayStation

The Long Dark beşinci sezon: Hikayenin sonu geliyor!

0

The Long Dark ilk ücretli genişleme paketi Tales from the Far Territory duyuru bloğunda beşinci sezona ilişkin yeni bir açıklama yapıldı.

The Long Dark

Kanadalı video oyun yapım şirketi Hinterland Studio, 22 Eylül 2014’te geliştirdiği The Long Dark‘ın 10 milyon oyuncu sayısına ulaştığını aylık aktif oyuncu sayısının da 1 milyondan fazla olduğunu duyurdu.

Büyük bir başarıya imza atan stüdyo, The Long Dark ilk ücretli genişleme paketi Tales from the Far Territory duyuru bloğunda beşinci sezona ilişkin de yeni bir açıklama yaptı. Beşinci sezonun 2023’ün sonlarına doğru çıkacağı belirtildi.

“Beşinci Bölüm ile hikaye tamamlanacak”

Raphael van Lierop, ücretli genişleme paketi üzerinde çalıştıklarını vurgulayarak, “Beşinci bölümü unutmadık! Yoğunluğumuzu Tales from the Far Territory genişleme paketinin tanıtımına ayırdık. Genişleme paketi başladıktan sonra hikaye modunu (Wintermute) tamamlama planlarımız hakkında bir güncelleme paylaşacağız. Bağlanacak bir sürü konu ile şimdiye kadarki en büyük bir hikaye oldu. Bu yüzden beşinci bölüm önemli olacak. Mackenzie, Astrid, Perseverance Mills ve geri kalanının hikayesini bıraktığım için şimdiden üzgün hissediyorum, ancak tüm güzel şeylerin bir sonu olmalı.” dedi.

Cadılar Bayramı içeriği bu yıl gelmiyor!

Bölümler arasındaki uyumu sağlamak için oyunun yeniden inşa edildiğini ve ilk genişleme paketi çalışmaları nedeniyle çok yoğun bir dönem yaşadıklarını vurgulayan Raphael van Lierop, “Tüm içerik ve özellikleri eklemekle o kadar meşguldük ki, ne yazık ki bu yıl Cadılar Bayramı için harika bir şey hazırlamak için zaman ayıramadık. Bunun için üzgünüm.” açıklamasında bulundu.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.