Oyun HaberleriPCPlayStationVideo

The Long Dark dördüncü bölüm hikayesi başlıyor!

0

Hayatta kalma oyunu The Long Dark, dördüncü bölümü ile maceraya devam ediyor. 6 Ekim’de gelecek yeni hikaye modu ‘Fury, Then Silence’, Steam, Xbox, PlayStation, Epic Games Store ve Nintendo Switch’de oyuncularla buluşacak.

  • The Long Dark, 6 Ekim’de gelecek yeni hikaye modu ‘Fury, Then Silence’ ile devam edecek.
  • Ücretsiz gelecek yeni hikaye modu, Büyük Ayı Adası’nda sizi çok zorlayacak!
The Long Dark

Hinterland Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanan hayatta kalma oyunu The Long Dark dördüncü bölüm hikayesi ‘Fury, Then Silence’ ile devam ediyor.

Yeni hikaye modu ile oyun daha da büyürken, oyun dördüncü lansmanla birlikte fiyat değişikliğine de gidecek. Yerel fiyatlandırma değişeceği için 6 Ekim’i beklemekte fayda var. Tabii oyuna sahipseniz bu sizi etkilemeyecek yeni hikaye modu ücretsiz bir şekilde oyuna gelecek.

Beşinci bölüm ve daha ilerisi hakkında bir açıklama yapılmazken, hataların çoğunun düzeltildiği, Blackrock Bölgesi’nin de birkaç diğer eklemeyle birlikte macera moduna, yıl sonuna doğru ekleneceği açıklandı.

The Long Dark dördüncü bölüm hakkında kısa detaylar

Şimdi gelelim dördüncü bölüme… Hikayesi hakkında bilgi vermek istemiyoruz ama bu yeni hikaye modu, Blackrock Dağı’nın eteklerinde inşa edilmiş eski bir hapishane kompleksinin hakim olduğu yepyeni bir bölgede geçtiğini ifade etmekte fayda var.

Yeni hikaye yaklaşık 7 ila 10 saatlik bir oyun deneyimi sunacak. 60 dakikalık bir anlatı sinematiği ve 40 dakikadan fazla yeni müzik içerecek. Dördüncü bölüm, ayrıca WINTERMUTE hikayesine yeni kilit karakterler katıyor ve daha sonra Beşinci bölümde çözülecek olan son anlatı dizilerini de yerine koyuyor.

The Long Dark
Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.