Oyun HaberleriPCPlayStation

The Long Dark dördüncü bölüm hikayesi yayınlandı

0

The Long Dark, dördüncü bölümü ‘Fury, Then Silence’ ile maceraya Blackrock Dağı’nın eteklerinde inşa edilmiş eski bir hapishane kompleksinin hakim olduğu yepyeni bir bölgede devam ediyor.

  • Yeni hikaye, 7 ila 10 saatlik bir oyun deneyimi sunuyor.
  • The Long Dark’da dördüncü bölümde maceraya Blackrock Dağı’nın eteklerinde inşa edilmiş eski bir hapishane kompleksinin hakim olduğu yepyeni bir bölgede başlıyoruz.
  • The Long Dark: Dördüncü bölüm – Fury, Then Silence, Steam ve Epic Games Store, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch’e ücretsiz olarak geldi.
  • Yeni hikayeyle gelen güncellemenin boyutu 3.39 GB.

Hinterland Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanan hayatta kalma oyunu The Long Dark, Wintermute hikaye modu büyümeye devam ediyor. Hikaye bu kez Blackrock Dağı’nın eteklerinde inşa edilmiş eski bir hapishane kompleksinin hakim olduğu yepyeni bir bölgede geçiyor.

‘Fury, Then Silence’ ile macera bize 7 ila 10 saatlik bir oynanış deneyimi sunacak. Yeni hikaye modu 60 dakikalık bir anlatı sinematiği ve 40 dakikadan fazla yeni müzik içerecek. 

Bölüm başladığında (Mackenzie olarak oynuyorsunuz) birkaç mahkum tarafından karda sürükleniyorsunuz. Ve maceranın detaylarına çok girmek istemiyoruz. Bu zorlu macera, şimdiye kadar ki en iyi tasarlanmış hikayeyle örülmüş durumda…

Hikaye ilerledikçe daha fazla yeni oyun sistemi ortaya çıkıyor. Umarız bu hikaye modundaki yeni oyun sistemleri macera moduna da eklenir. Blackrock Bölgesi’nin de birkaç diğer eklemeyle birlikte macera moduna da yıl sonuna doğru ekleneceği açıklandı. Yeni hikayeyle birlikte gelen güncellemenin boyutu 3.39 GB olarak indirmelere yansıdı. Oyun dosyaları yeni hikayeyle birlikte 9 GB seviyesine yükselmiş durumda.

The Long Dark: Dördüncü bölüm – Fury, Then Silence, Steam ve Epic Games Store, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch‘e ücretsiz olarak geldi. Sizin de yeni hikaye ve oyun hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz. Daha fazla The Long Dark haberi için bizi takip etmeyi unutmayın.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.