Oyun HaberleriPCPlayStation

The Long Dark Perilous Constraint güncellemesi geldi!

0

The Long Dark Perilous Constraint güncellemesi Hayatta Kalma moduna Blackrock bölgesini ekliyor. Yeni güncelleme ile pek çok detay da ortaya çıktı. The Long Dark, 5. bölüm, modlama ve 2022 planları haberimizde!

  • Blackrock bölgesi, Hayatta Kalma moduna eklendi.
  • Dördüncü bölümdeki ‘Gürültücü’ bombası (Noisemaker) artık Hayatta Kalma modunda üretilebilir ve kullanılabilir.
  • Oldukça güçlü bir savunma zırhı Balistik Yelek oyuna eklendi.
  • Çeşitli yaşam kalitesi iyileştirmeleri yapıldı.
The Long Dark Perilous Constraint

Hinterland Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanan hayatta kalma oyunu The Long Dark, yeni güncellemelerle büyümeye devam ediyor. Ekim ayında gelen 4. bölüm hikayesinden sonra 5. bölüm için de beklentiler arttı. Ancak planlandığı gibi yıl sonuna büyük bir güncelleme geldi. (882 MB) The Long Dark Perilous Constraint (Tehlikeli Kısıtlama) adlı güncelleme 4. bölüm hikayesinden aktarılan bölge ve ekipmanlarla öne çıkıyor.

The Long Dark Perilous Constraint

Hayatta Kalma moduna odaklanan yeni güncellemede, Blackrock Bölgesi, Hayatta Kalma Moduna eklendi. Bir Geçiş bölgesi aracılığıyla Pleasant Valley’e ve bir mağara sistemi aracılığıyla Timberwolf Dağı’na bağlanılıyor.

Dördüncü Bölümdeki Gürültücü bombası (Noisemaker) artık Hayatta Kalma Modunda üretilebilir ve kullanılabilir durumda. Blueprint’in, şu anda yalnızca Blackrock Bölgesi’nde keşfedilebilen ilk Noisemaker’ınızı bulduktan sonra açıldığını unutmayın.


The Long Dark’a yeni bir ekipman daha eklendi. Artık vahşi hayvanların saldırılarına karşı çok güçlü bir zırhımız var: Balistik Yelek. Ve çeşitli yaşam kalitesi iyileştirmeleri yapıldı.

The Long Dark modlama

Hinterland’da modlama için küçük bir dahili ekip kuruluyor. İlk adım The Long Dark’ı desteklemek olsa da ileriki dönemdeki bu modlama ekibi yeni oyunlarla da ilgilenecek. İlkbahar’da Creator Hub hakkında daha fazla bilgi paylaşılacak.

The Long Dark 4. Bölüm Hikayesi

The Long Dark 2022 planları

Ücretli güncellemelerle yoluna devam edeceğini açıklayan Oyun Yönetmeni, Tasarımcısı ve Yazarı Raphael van Lierop, oyuna sahip oyunculara endişe edecek bir durum olmadığını da aktardı. Öykü modu ile Hayatta Kalma modunun birbirinden ayrılacağını açıklayan Raphael, bölünmenin arka planda yaşanacağını vurgulayarak, “Şu anda The Long Dark’a sahip olan herkes otomatik olarak her iki oyuna da sahip olacak.” dedi.

The Long Dark Perilous Constraint

Oyunun bu haliyle büyümesinin oldukça zor olduğu açıklanırken, 2014’te başlayan ve 7 yıl boyunca da geliştirilen oyunun 2022 ve sonrasında özellikle Hayatta Kalma Modu açısından ücretli bir güncelleme yoluna gireceği belirtildi.

The Long Dark 5. bölüm hikayesi

“5. Bölüm’ün çıkışına kadar ve sonrasında Hayatta Kalma Modu için devam eden desteği nasıl ele alacağımıza dair bir plan üzerinde çalışıyoruz.” diyen Raphael, “Ve çok net olmak gerekirse, bu değişikliklerin hiçbiri Bölüm Beş’in yayınlanması üzerinde herhangi bir etkiye sahip olmayacak. Bu, mevcut tüm müşteriler için hala ücretsiz olacaktır. The Long Dark’a sahipseniz, 5. bölüm hikayesi için fazladan ödeme yapmanız gerekmeyecek.” açıklamasında bulundu.


The Long Dark Perilous Constraint fragmanı


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.