Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

The Long Dark: Tales from the Far Territory dördüncü bölüm geldi!

0

The Long Dark’ın ilk ücretli genişleme paketi Tales from the Far Territory’nin dördüncü bölümü ‘Buried Echoes’ yayımlandı ve ana oyuna ücretsiz yeni bir güncelleme geldi.

The Long Dark: Tales from the Far Territory

Tüm zamanların en iyi birinci şahıs hayatta kalma oyunlarından biri olan The Long Dark’ın ilk ücretli genişleme paketi Tales from the Far Territory‘nin dördüncü bölümü ‘Buried Echoes’ yayımlandı ve ana oyuna ücretsiz yeni bir güncelleme geldi.

Buried Echoes ile oyuna ‘Zone Of Contamination’ adlı bir maden sahası geldi. Zehirli tehlikelere ve zehirli kurtlara dikkat etmek gerekiyor.

Tales from the Far Territory dördüncü bölüm yenilikleri

İkinci bölümde başlayan hikaye dördüncü bölümde de devam edecek. Yüklerin karada taşınmasını sağlayan ‘Travois’ oyun mekaniklerine göre eklenen bir özellik olacak. Fidan, Geyik Derisi ve diğer malzemelerden üretilen Travois, büyük miktarlardaki eşyaların taşınmasını sağlayacak.

The Long Dark’a solunum maskesi geldi

Bu zehirli bölgede bir de solunum maskemiz bunulacak. Kasvetli ortam daha da kasfetlenecek anlayacağınız. Bunun yanında yine solunum maskemizin yanında özel koruyucu giysiler botlar, ceket, baret ve diğer malzemeler bulunuyor. Her biri kendi başına fiziksel hasara, rüzgara ve neme karşı farklı miktarda koruma sağlar.

Sascha Dikiciyan tarafından yeni müziklerde sizi bekliyor olacak. Şimdi de gelelim bu ücretli genişlemenin ardından ücretsiz olarak gelen yeniliklere.

The Long Dark ücretsiz yeni güncellemesi

Çeşitli renk ve desen seçenekleriyle çorba, kahve, çay gibi birçok sıcak içeceği termosunuza doldurabilir ve Büyük Ayı Adası’nın karlı ormanlarında yapacağınız yürüyüşünüzün ertesi gününde yanınızda taşıyabilirsiniz.

Yeni kayıtlarda etkinleştirebileceğiniz İskorbüt hastalığı ise oyuna gelen yeni zorluklardan biri. Artık oyunda C vitamini (askorbik asit) ihmal etmemeniz gerekecek. Bunun eksikliği sizi hasta edebilecek.

Hayvan hasat animasyonları, birinci şahıs el kaplamaları da oyuna gelen yenilikler arasında. Tüm güncelleme notları için buraya göz atabilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.