Oyun HaberleriPCPlayStationXboxZ - macOS

The Sims 4 ile vefat eden Sim’lerin yasını tutun!

0

The Sims 4 için temel bir oyun güncellemesi ile birlikte oyuncular artık Bir Sim Yarat’ta (CAS) hayaletler yaratıp karakter özelliklerine ve ilişkilerine göre vefat eden Sim’lerin yasını tutabilirler.

The Sims 4

The Sims 4 Life & Death genişleme paketi öncesi ana oyuna büyük bir paket geldi. Bu yeni güncelleme ile birlikte oyuncular artık Bir Sim Yarat’ta (CAS) hayaletler yaratıp karakter özelliklerine ve ilişkilerine göre vefat eden Sim’lerin yasını tutabilirler.

Sim’ler, özelliklerine ve ilişkilerine göre başkalarının ölümlerine benzersiz tepkiler verecek sevdiklerinin ölümü için hıçkırmaktan, bir yabancının ölümünde kusmaya kadar her şeyi yapacaklar. Artık çocuktan yaşlıya kadar Sim Oluşturma yaşlarında hayaletler yaratılabilecek. Öldükten sonra Hayalet Sim’ler, yaşayan Sim’lerin klasik ihtiyaçlarının yerine yeni bir ihtiyaç seti kazanır: Bunlar arasında Yapışkan Atık, Ethereal Beslenme, Öteki Dünya Uykusu, Ürkütücü Eğlenceler, Ethereal Bağlanma ve Hayalet Temizliği bulunur. Ölüm anında Sim’lere artık “Oynanabilir Hayalet Olma” veya “Serbest Dolaşan Hayalet Olma” seçeneği sunuluyor.

Evlilik partnerinin ölümü üzerine, evli iki Sim artık evli olmayacak, dul kalacaklar. Ancak, evlilik durumlarını yeniden tesis edebilmeleri için “Evli Kalmayı İste”melerine olanak tanıyan yeni bir etkileşim var. Simler artık Azrail ile tekrar WooHoo yapabilecek.

Hayaletlerin bir şeyleri kırması ve sinir bozucu hayalet ‘yan ürünleri’ (örneğin su birikintileri) yaratması sıklığının azaltılması gibi otonom hayalet davranışları iyileştirildi. Oyuncuların Cenazeler, Düğünler ve daha fazlası için içerik bulmalarına yardımcı olmak amacıyla Yapı Modu’na “Yaşam Olayı Aktivitesi” adlı yeni bir Açık Hava resim kategorisi eklendi. 

Sosyal Hizmet Görevlileri tarafından alınan Bebek, Yürümeye Başlayan Çocuk, Çocuk Sim’leri silinmek yerine Dünyaları Yönet bölümündeki Hanehalkı Menüsüne gidecek. Temel Oyun’a Fieldstone Bonfire Pit adında yeni bir şenlik ateşi nesnesi eklendi.

Gravestones/Urns’da içeride veya dışarıda olmanıza bakılmaksızın diğerine manuel olarak geçiş yapma seçeneği var. Daha önce içeri getirildiğinde veya çıkarıldığında her zaman otomatik olarak değişiyordu.

10 farklı BG Ayakkabısına 10 yeni “gerçek siyah” renk çeşidi eklendi.

Tüm güncelleme notları için buraya göz atabilirsiniz.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.

Comments

Leave a reply

You may also like