MobilOyun Haberleri

The Walking Dead karakteri State of Survival oyununda!

0

Dünyaca ünlü The Walking Dead dizisinden Daryl Dixon karakteri, State of Survival mobil strateji oyununa katılıyor.

  • Geliştirici ve yayıncı FunPlus şirketi ve ünlü dizilere ev sahipliği yapan AMC işbirliğinde The Walking Dead karakterlerinden Daryl Dixon için oyuna ekleneceği bilgisi oyun severlere duyuruldu.
  • Açıklanan duyuru, karakteri canlandıran Norman Reedus’un yer aldığı video mesajı ile paylaşıldı.

İsviçre merkezli mobil oyun geliştiricisi ve yayıncısı FunPlus ve şirkete bağlı KingsGroup stüdyosu AMC ile ortaklığı aracılığıyla sevilen The Walking Dead karakteri Daryl Dixon’ın strateji oyunu State of Survival’a katılacak. Daryl karakterini dizide canlandıran oyuncu Norman Reedus’un kısa video mesajı ile oyun severlere açıklandı.

Mad Men, Better Call Saul, Breaking Bad ve elbette The Walking Dead dizisiyle bilinen kanal AMC, bu hamle ile oyun endüstrisi ve film sektörünün işbirliğine bir örnek daha kazandırmış olacak. 

15 Nisan’dan başlayarak Ekim 2021’e kadar devam edeceği duyurulan ve daha önce de oyun dünyasında karşımıza çıkmış olan karakter Daryl Dixon, State of Survival atmosferinde özelleştirilmiş bir hikayeye sahip olacak. Daryl’e, zombi saldırılarının ordularıyla savaşırken, yine televizyon dizisinden önemli köpek arkadaşı Dog eşlik ediyor olacak.

Geliştirici ne diyor?

FunPlus’ın Baş Sorumlusu Chris Petrovic, “AMC’nin The Walking Dead’indeki en büyüleyici karakterlerden birini State of Survival oyununa katıldığını tanıtmak bir onurdur.” dedi. “The Walking Dead hayranları için gerçekten heyecan verici bir şey yaratmak için AMC ve Norman Reedus ile sıkı bir şekilde çalıştık ve oyuncularımızın efsanevi Daryl Dixon olarak oyuna girmesini sabırsızlıkla beklemekteyiz.” diye ekledi.

AMC TV’nin dünya çapında üne kavuşmuş The Walking Dead dizisinde Daryl Dixon’ı oynayan aktör Norman Reedus, oyun içi karaktere benzerliğini ve sesini oyun karakterine vererek State of Survival’a ilgi çekici bir deneyim kazandırmaya hazırlanıyor.

TWD’nin kanalı ne diyor?

AMC’de Oyunlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Clayton Neuman, “The Walking Dead’den Daryl Dixon, türün en seçkin zombi avcılarından biri olarak ortaya çıktı. Onu ve benzersiz hayatta kalma becerilerini yepyeni bir ortama getirmenin bir yolunu bulmak ayrıcalıktı ve yaratıcı bir zorluktu. Sonuç, State of Survival oyuncuları ve dizi hayranları için de mutlak bir zevk olacaktır.” dedi.

Arkadaşlarını oyuna davet edenlerin de çeşitli ödüllerden yararlanacağı kayıt sürecini 15 Nisan’a kadar tamamlamayı öneren oyun ekibi, ön kayıt için 15 Nisan’dan önce kaydolanların da ödüller elde edeceğini duyurdu. Uygulama içi satın alımlara (evet, oldukça yüksek rakamlar döndüğü için oyuncuların bol eleştirilerine uğrayan uygulama içi satın alımlar) sahip olup oynaması ücretsiz olan mobil strateji oyunu State of Survival, Google Play ve App Storedan indirilebilir. 

Diren Eyidoğan
Oyun Günlüğü Yazarı - 2021'den bu yana haberler ve dosyalar hazırlıyor.