Oyun HaberleriPC

The Witcher’ın yapımcısından yeni strateji oyunu: Gord

0

CD Projekt Red ve 11 bit stüdyo eski sanat yapımcısı Stan Just’ın kurduğu Covenant, ilk oyunlarını duyurdu. Şehir kurma, hayatta kalma ve strateji türündeki Gord, Slav mitolojisinden esinlenen bir karanlık fantezi oyunu olarak öne çıkıyor.

  • The Witcher’ın da sanat yapımcılığını üstlenen Stan Just’ın kurduğu Covenant, ilk oyunu Gord’u tanıttı.
  • Şehir kurma, hayatta kalma ve strateji türündeki oyuna ilişkin ilk detaylar açıklandı.
Gord

Polonya merkezli yeni oyun yapım şirketi Covenant ilk oyunu Gord‘u duyurdu. CD Projekt Red ve 11 bit stüdyos yapımı The Witcher’ın da sanat yapımcılığını üstlenen Stan Just‘ın kurduğu Covenant, şehir kurma, hayatta kalma ve strateji türündeki oyununda Slav mitolojisinden esinlendi.

Covenant, Gord'un ilk oynanış detaylarını da paylaştı. 

Klasik kaynak yönetimi ve şehir kurma oyunlarındaki gibi bu oyunda da kaynakları toplayıp, küçük yerleşimimizi büyük bir kaleye dönüştürebileceğiz.

Gord

Karanlık bir dünyada geçen Gord’un, fantastik dünyasını keşfedip, hazineler ele geçirebileceğiz.

Oyunun 2022 yılında çıkması planlanıyor.
Gord

Yerleşiminizi barbar kabilelerden vahşi hayvanlardan ve diğer düşmanlardan koruyacaksınız. Oyuna Frostpunk‘tan tanıdık gelen bir seçim stratejisi de bulunacak. Oyunda insanlarınız için kritik kararlar vereceksiniz.

Gord

Gord, Wicher dünyasında Northgard ve Frostpunk benzeri bir şehir kurma, hayatta kalma ve strateji oyunu olarak öne çıkıyor. Kaynak yönetimi tabanlı strateji oyunlarına ilgi giderek artıyor. Yapımcılarda bu ilgiyi görmezden gelmiyor gibi görünüyor.

Gord, Orta Çağda Slavlar tarafından sıklıkla kullanılan tahkimatlı yerleşim yerine verilen isimdir.

Sizlerin de Gord hakkındaki görüşlerini merak ediyoruz. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Ömer Faruk AKTAŞ
Oyun Günlüğü Kurucusu ve İçerik Direktörü - Strateji ve simülasyon oyunlarına tutkuyla bağlı. Bağımsız oyunların takibinde - Oyununuzu tanıtmak için iletişime geçmekten çekinmeyin! - Ömer is to blame for all this. You can contact us for game review and other business information.