0

THQ Nordic kütüphanesini zenginleştirmeye devam ediyor. The Eternal Life of Goldman ve Wreckfest 2 duyuruldu, Gothic 1 Remake yeni detayları gösterildi. İşte THQ Nordic Digital Showcase 2024 tüm duyurulan oyunlar!

THQ Nordic Digital Showcase 2024

Avusturyalı video oyunu yayıncısı THQ Nordic yeni oyunlarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Wreckfest 2 ve Gothic 1 Remake gibi oyunların gösterildiği gece 24 Nisan’da erken erişime giren otomasyonla gerçek zamanlı strateji türlerini harmanlayan Oddsparks: An Automation Adventure ile başladı. HandyGames özel oyunlarının yer aldığı seçkiden sonra THQ Nordic oyunlarını gördük. İşte THQ Nordic Digital Showcase 2024 tüm duyurulan oyunlar!

Oddsparks: An Automation Adventure

Oddsparks: An Automation Adventure, 24 Nisan 2024’te erken erişim olarak yayımlandı. Hem otomasyon oyunu hayranlarına hem de otomasyona merak salmış yeni oyunculara otomasyonla gerçek zamanlı strateji türlerini harmanlayarak sunan bir oyun olarak öne çıkıyor.

Lethal Honor – Order of the Apocalypse

hack ‘n’ slash roguelite oyunu Lethal Honor – Order of the Apocalypse, bu yıl oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Oyunun yeni oynanış videosuna aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz. Kısıtlamadan dolayı Youtube’a yönlendiriyor.

Way of the Hunter Mobile

Av simülasyonu oyunu Way of the Hunter, mobil platformlara geliyor. PC sürümdeki oyun yeni mekanikleri ve grafikleriyle av tutkunlarının ilgisini çekmişti. Mobil tarafında nasıl bir oyun bizi bekleyecek göreceğiz.

A Rat’s Quest

Çöpçü Mat’i, eve dönüş yolunu bulmak için çıktığı uzun yolculukta takip edin. Henüz çıkış tarihi açıklanmayan oyun Mat adlı farenin macerasına davet ediyor.

Tattoo Tycoon

Yönetim oyunlarını seven oyuncular için Tattoo Tycoon geliyor. CrazyBunch tarafından geliştirilen oyun için çıkış tarihi verilmedi.

The Eternal Life of Goldman

Platform oyunu The Eternal Life of Goldman ile kadim efsanelerden ilham alınan ve klasik kare kare animasyon teknikleriyle hazırlanan, elle çizilmiş dev bir Takımadayı keşfedin ve gizemli bir İlah’ı bozguna uğratın! Weappy Studio tarafından geliştirilen oyun, THQ Nordic tarafındna yayımlanacak.

Space for Sale

Space for Sale erken erişimde! İşte erken erişim inceleme yazımız.

Disney Epic Mickey: Rebrushed

Disney Epic Mickey: Rebrushed, 24 Eylül’de PC ve yeni nesil konsollara gelecek. Oyun ön siparişe de açıldı.

Wreckfest 2

Wreckfest 2, PC, PlayStation 5, and Xbox Series X|S platformları için duyuruldu.

Titan Quest 2

Titan Quest 2 için yeni detaylar gösterildi. Oyunda kahramanınızı oluşturacak ve benzersiz yapılar oluşturmak için yeteneklerinizi değiştireceksiniz. Efsanevi silahları kullanacak ve efsanevi canavarlarla savaşacaksınız. Güçlerinizi genç bir ölümlüden tanrılara rakip olacak bir kahramana dönüştürün!

Titan Quest 2; PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarına gelecek.

Gothic 1 Remake

Efsane yeniden yapım olarak geri dönüyor. Geçen yıl duyurulan oyun için yeni oynanış videosu yayımlandı. Kısıtlamadan dolayı videoyu Youtube’dan izleyebilirsiniz.

Way Of The Hunter: Lintukoto Reserve

Way Of The Hunter yeni genişleme paketi Lintukoto Reserve yayımlandı.

Tarsier Studios yeni projesini duyurdu!

Little Nightmares 1 & 2’nin geliştiricilerinden yeni oyun geliyor. Duyuruda, “Daha önce gördüğünüz hiçbir şeye benzemeyen tamamen yeni bir geliyor.” denildi. Yine sahnelerden dolayı kısıtlama mevcut.

Darksiders yeni oyunu!

Gecenin sürprizi ise Darksiders yeni oyunun duyurulması oldu. Henüz detaylar paylaşılmasa da kısa bir sinematik oyunculara gösterildi.

THQ Nordic yayıncı indirimi başladı!

THQ Nordic yayıncı indirimi ile Steam’de yüzde 90’a varan fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

THQ Nordic Digital Showcase 2024 tüm yayını izlemek için aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz. Yaş kısıtlamasından dolayı kısıtlanmış ancak Youtube’a geçiş yaparak izleyebilirsiniz.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.

Comments

Comments are closed.