Oyun HaberleriPC

Thrive: Heavy Lies The Crown çıkış tarihi açıklandı

0

Gerçek zamanlı strateji, yönetim ve koloni simülatörü Thrive: Heavy Lies The Crown, erken erişim olarak 7 Kasım 2024 tarihinde PC platformu için çıkış yapacak.

Thrive: Heavy Lies The Crown

Kanadalı video oyun geliştirici Zugalu Entertainment tarafından geliştirilen ve PlaySide tarafından yayımlanacak olan gerçek zamanlı strateji, yönetim ve koloni simülatörü Thrive: Heavy Lies The Crown, erken erişim olarak 7 Kasım’da PC platformu için çıkış yapacak.

Orta Çağ fantezisi temalı şehir kurma oyunu Thrive: Heavy Lies the Crown, gerçek zamanlı savaş ve önemli kararlarla dolu bir deneyim sunuyor. Yeni bir yönetici olarak, Aldamor’un hayatta kalanlarıyla birlikte yeni bir yuva aramak üzere merak uyandıran Nysamor topraklarına seyahat ediyorsunuz. Birlikte, büyük bir krallık inşa edecek ve mirasınızı tanımlayacaksınız.

Thrive: Heavy Lies the Crown, tek oyunculu deneyim sunmanın yanı sıra, dört oyuncuya kadar çok oyunculu oynama imkânı da tanıyacak.

Thrive: Heavy Lies The Crown

Halkınıza görevler atayacak, kaynak toplayacak, yapılar inşa edecek, doğayı keşfedecek ve krallığınızın itibarını ticaret ya da savaş yoluyla güvence altına alacaksınız. Yerleşiminiz ve etkiniz arttıkça, halkınızın, yerleşiminizin ve çevrenizin yaşamlarını kalıcı olarak değiştirebilecek zor kararlar almak zorunda kalacaksınız. İyimser bir yönetici, doğaya ve halkına merhamet gösterir. Tiran bir yönetici, sömürü ve işkenceyle zevk alır.

Aldığınız her karar, saltanatınız için uzun süreli sonuçlar doğuracak ve sizi İyilik ya da Zalimlik yolunda ilerletecektir. Thrive’ın anlatı olayı sistemi, Nysamor topraklarında sizi derinlemesine bir deneyime sürüklerken, Waelgrim’in gerçek doğasını keşfetmenizi sağlayacak. Saltanatınız İyimser veya Tiran olabilir; her iki yolun da avantajları ve zorlukları olacak. Arkada bırakmak istediğiniz mirasa dikkat etmeniz gerekecek.

Nysamor bol yeşil alanlara ve çeşitli arazilere sahip. Birçok yapay zeka köyü ve krallığı ile 4X tarzında bir dünya haritasında kaynaklar için rekabet edeceksiniz. Komşu köyler, Wyrmaxa yönetimine sadık kalıp kalmayacaklarına ya da korkutma veya merhamet yoluyla yavaşça sizin izlediğiniz yola kayacaklarına bağlı olarak yanıt verecektir.

Thrive: Heavy Lies The Crown

Tek başınıza veya 1-4 oyuncu ile macera yaşayabilirsiniz. Kaleleri kuşatacak, ticaret yollarını talan edecek veya fantastik Waelgrim yaratıklarıyla yoğun RTS savaşlarında yüzleşeceksiniz. Ancak dikkatli olmanız gerek çünkü askerlerin savaşabilmesi için gıdaya, suya ve daha fazlasına ihtiyacınız var. Her savaşın maaliyeti olabilir.

Şehir yapıları yerleştirecek, yol ağları kuracak, savunmalar inşa edecek ve iradenizi dayatacak güçlü bir askeri güç oluşturacaksınız. Mirasınızı etkili planlama, gelişim ve detaylı bir teknoloji ağacı ile inşa edeceksiniz. Kaynakları toplayacak, üretim alanlarını hasat edecek ve topraklarınızı genişleteceksiniz. Diğer oyuncularla veya yapay zeka gruplarıyla ticaret yapacak veya savaşacaksınız. Krallığınızın orta çağın zorlu gerçeklerine karşı ayakta kalmasını sağlamak için gereken her şeyi yapmanız gerekecek.

Oyun, 6 farklı dil desteği sunacak ama ne yazık ki bu diller arasında Türkçe dil desteği bulunmuyor. Bu yüzden oyun Türkçe dil desteğine sahip olmayacak.

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 4690 @ 3.5 GHz | AMD Ryzen 5 1600x @ 3.6 GHz
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 980
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 4690 @ 3.5 GHz | AMD Ryzen 5 1600x @ 3.6 GHz
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 980
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz. Bizi Google News, X, Facebook, Instagram ve Youtube‘dan takip edebilirsiniz. İngilizce oyun haberleri için OG English (OG: Video Game News, Reviews) web sitemize de bakabilirsiniz. Aylık ücretsiz olarak yayımlanan Oyun Günlüğü dijital dergimize de aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Davut İnanlar
Oyun Günlüğü Haber Editörü

Comments

Leave a reply

You may also like