Oyun HaberleriPC

Tlatoani duyuruldu! İşte çıkış tarihi

0

Aztek döneminde geçen tarihi şehir kurma oyunu Tlatoani, PC platformu için duyuruldu. Oyun 31 Ekim’de erken erişim olarak yayımlanacak.

Tlatoani

Paradox’un bağımsız video oyunlarını destekleyen yeni şirketi Paradox Arc tarafından yayımlanacak, Perspective Games ve Bellwood Studio tarafından da geliştirilen Aztek döneminde geçen tarihi şehir kurma oyunu Tlatoani, 31 Ekim’de PC platformuna erken erişim olarak gelecek.

Oyunu deneyimlemek için ay sonunu beklemenize de gerek kalmayacak. 14 Ekim 2024’te başlayacak olan Steam Next Fest’te de yer alacak oyunun demo sürümünde eğitim ve dört görev yer alacak.

Tlatoani, şehir kurma türündeki klasik oyunlara saygı duruşunda bulunan elle çizilmiş 2D grafiklere sahip bir şehir kurma oyunu olarak piyasaya sürülecek. Oyuncular, mütevazı bir yerleşimi gelişen bir imparatorluğa dönüştürmekle ve nihayetinde Tlatoani olmakla görevli bir Aztek hükümdarının rolünü üstlenecekler.

Tlatoani

Başarı; hazineyi, hizmetleri, orduyu, festivalleri ve dini uygulamaları etkili bir şekilde yönetmeye ve aynı zamanda benzersiz vatandaşların ihtiyaçlarına, becerilerine ve günlük rutinlerine de dikkat etmeye bağlı. Erken erişimdeki sürümde ise bir kampanya, senaryolar ve bir sandbox oyun modu bulunacak.

Oyunun İngilizce dışında herhangi bir dil desteği bulunmuyor.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments