Oyun HaberleriPC

Total War: Pharaoh haritasına devasa güncelleme!

0

Antik Mısır’da geçen Total War: Pharaoh, Yunanistan’dan Mezopotamya’ya kadar genişliyor. Gelecek güncelleme ile harita 1.8 kat büyürken, deniz ticaret yolları ve doksandan fazla yeni grup oyuna eklenecek.

Total War: Pharaoh

Creative Assembly tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından da 11 Ekim 2023’te yayımlanan Total War: Pharaoh için ücretsiz güncellemeler gelmeye devam ediyor. Oyunculardan gelen tepkiler sonrası hem oyunun DELUXE ve DYNASTY sürümlerini iptal eden (Para iadeleri de yapılmıştı) hem de ücretli DLC’lerden bir süre uzak duran stüdyo, oyunu devasa yamalarla büyütmeye devam ediyor.

Total War: Pharaoh’a deniz kavimlerini getiren High Tide adlı güncellemenin ardından şimdi de geliştirici günlükleri yayımlanan yeni güncelleme üzerinde çalışmalar sürüyor.

Gelecek güncelleme A Total War Saga: TROY‘a selam duruyor. Oyunun haritası Troy’daki Adalar Denizi’nden Basra Körfezi’ne kadar uzanıyor. Harita öyle bir büyüyor ki yerleşim birimi 181’den 349’a çıkacak. 95 olan haritadaki grup sayısı ise 181 ile neredeyse iki katına çıkıyor. Bu da demek oluyor ki siyasi entrikalar, ittifaklar ve ihanetlerle dolu daha zorlu bir dünya sizi bekliyor. İşte yeni harita!

Total War: Pharaoh 2024 haritası

Bronz Çağ’ın en önemli medeniyetleri Babil, Asur, Miken ve Truva oyuncular tarafından bekleniyordu. Geliştiriciler yeni kültürler, yeni tarihsel liderler, 150’den fazla yeni ve yeniden işlenmiş birim ve tamamen yeni harekât mekanikleri de dahil olmak üzere çok sayıda yeni içeriği ücretsiz olarak ekleyecek. Yunanistan, Adalar Denizi, Karadeniz ve Basra Körfezi’ne kadar uzanan Mezopotamya toprakları oyuna gelecek.

Geliştirici ekip, “Genişletilmiş harita boyutu, önceki 1134 x 1648 altıgen boyutlarından önemli bir sıçrama yaparak 2048 x 1648 altıgen boyutuna yükseldi. Bu genişletme, dünyayı mevcut haritadan yaklaşık 1,8 kat daha büyük hale getiriyor” açıklamasında bulundu.

Deniz Seyahat Şeritleri özelliği geliyor!

Geliştirici ekip dünya haritasındaki savaş yollarındaki hatayı itiraf ederek, “Askeri fethi kolaylaştıracak şekilde tasarlanmadığını (bir kez daha) keşfettik.” dedi.

Yapılan açıklamada, Deniz Seyahat Şeritleri ile Nil’den Akdeniz’e Karadeniz’den Fırat ve Dicle’ye kadar deniz yollarının oluşturulduğundan bahsedildi. Deniz ticaret yollarını kabaca simüle eden sistem yağmalanmaya hazır birçok zengin yerleşim yerinin yakınından akacak.


Oyuna gelecek bu devasa güncelleme ile ilgili 16 Mayıs’ta bir Discord Soru-Cevap etkinliği düzenleyeceklerini de hatırlatalım.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.