Oyun HaberleriPC

Total War: Warhammer 3 ertelendi

0

Bu yılın sonlarında piyasaya sürülmesi beklenen Total War: Warhammer 3 yapımının çıkış tarihi, Creative Assembly tarafından yapılan bir açıklamayla 2022’nin başlarına ertelendi.

  • Total War: Warhammer 3’ün ertelenme sebebinin çok daha iyi bir oyun deneyimi sunmak olduğunu açıklayan ekip, oyunu 2022’nin başlarında piyasaya sürmeyi hedefliyor.
  • PC için duyurulan Total War: Warhammer 3, Epic Games Store ve Steam platformlarında 345 TL’ye ön siparişle satışa sunuluyor.
Total War: Warhammer 3

Creative Assembly tarafından geliştirilen ve Sega tarafından yayınlanan Total War: Warhammer 3, sevilen strateji oyun serisi Total War’ın bir parçası olarak karşımıza çıkıyor.

2021 yılının sonlarında piyasaya sürüleceği belirlenen Total War: Warhammer 3 yapımının, yetkili ekip tarafından yayınlanan bir duyuruyla 2022 yılının başlarına ertelendiği açıklandı. Deneyimi güçlendirmek ve oyun zevkini arttırmak için bu ertelemeyi yaptıklarını belirten ekip topluluğuna hoşgörüleri ve destekleri için teşekkür etti.

PC için duyurulan Total War: Warhammer 3, Epic Games Store ve Steam platformlarında 345 TL’ye ön siparişle satışa sunuluyor.

Hande Polatlı
Oyun Günlüğü Kıdemli Editörü / Senior Editor - 2021