Oyun HaberleriPC

Total War: Warhammer III Küresel Oynanış Gösterimi yayınladı

0

Total War hayranlarının uzun zamandır beklediği Warhammer serisinin de son oyunu olan Total War: Warhammer III’ün küresel oynanış gösterimi yayınlandı.

  • Total War: Warhammer III savaş oynanışı ve yeni sinematik fragmanı yayınlandı.
  • Küresel Oynanış Gösterimi’ne Youtube üzerinden yaklaşık 50 bin kişi katıldı.

Total War: Warhammer III Küresel Oynanış Gösterimi‘nde savaş oynanışı, yepyeni sinematik fragman, geliştirici görüşleri, konsept tasarımlar ve çok daha fazlası gösterildi. Frankie Ward‘ın sunumuyla gerçekleştirilen gösterime Youtube üzerinden 50 bin kişiye yakın katılım gerçekleşti.

Frankie Ward

Warhammer III, serinin son oyunu olarak piyasa sürülecek. Geliştiriciler, oyunun “strateji oyunları” deneyiminin zirvesi olacağını iddia etti.

Warhammer III dünya haritası.

Savaş oynanışının tanıtıldığı oynanış gösteriminde klasik Total War yapısının geliştirildiği görülürken, etkileyici grafikler oyunculardan tam not aldı. Oyunun haritası diğer oyunlara göre çok daha büyük olacağı ise kesinleşti.

Diğer Total War Warhammer oyunlarında olduğu gibi karakter temelli yapı yine karşımıza çıkıyor. Kahramanınızla zorlu savaşlar sizi bekliyor. Veba Tanrısı Nurgle, Aşırılık Lordu Slaanesh, Yol Bozan Tzeentch, Kan ve Katliam Tanrısı Khorne dünyayı şeytani bir yozlaşmaya boğmak isteyen dört yıkıcı güç olacak. Kislev’in yürekli savaşçıları ve Büyük Cathay İmparatorluğu ise dünyalar arasındaki sınırda nöbet tutacak. Total War: Warhammer III Küresel Oynanış Gösterimi’nde bu güçlere de göz atmış olduk.

2021’in sonunda çıkacak olan Total War: Warhammer III, Epic Games Store ve Steam üzerinden 345 TL ile ön satışa sunuldu.

Ömer Faruk AKTAŞ
Oyun Günlüğü Kurucusu ve İçerik Direktörü - Strateji ve simülasyon oyunlarına tutkuyla bağlı. Bağımsız oyunların takibinde - Oyununuzu tanıtmak için iletişime geçmekten çekinmeyin! - Ömer is to blame for all this. You can contact us for game review and other business information.